Svaštara

OVAJ NAPITAK JE IDEALAN ZA VAS AKO VAS MUČI HRKANJE: POTREBNA SAMO ČETIRI SASTOJKA

Hrkanje je stanje koje se može pojaviti kod bilo koga, mada je češća pojava kod muškaraca, kao i kod ljudi koji imaju višak kilograma.

Hrkanje - Telegraf.rs

Potrebna su samo četiri sastojka: Ovaj napitak je idealan za vas ukoliko vas muči hrkanje

Postoji nekoliko načina da se spriječi i zaustavi ova navika koja može biti jako neprijatna, a jedan od njih je potpuno prirodni napitak koji možete napraviti samo kod kuće. prneosi “Novi“.

Pored vode, potrebna su vam samo četiri sastojka.

U blender ubacite pola šolje vode, četvrtinu limuna, komadić đumbira, dvije jabuke i dvije šargarepe, i mutite dok ne dobijete lijepu i homogenu smjesu.

Ovaj domaći sok pijte nekoliko sati prije odlaska na spavanje uzastopno nekoliko dana, kako biste eliminisali sluz, koja je jedna od glavnih razloga za hrkanje.

Takođe, vrlo je važno da koristite organsko voće i povrće, jer oni ne sadrže štetne hemikalije i pesticide, piše Magazin Novosti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh