Svaštara

Bik, Škorpija i Ribe u 2022. godini vratit će se svojim bivšim ljubavima

Ovo će definitivno biti godina intenzivnih i ponekad revolucionarnih promjena za nekoliko znakova Zodijaka. Nova godina simbolizuje okretanje novog lista, ali za neke može značiti vraćanje starim navikama; na bolje ili na gore…

Horoskop - 24astro

Prema zvijezdama, 3 horoskopska znaka će se ponovo spojiti sa bivšim partnerom i dati posljednju priliku svojoj vezi!

Iako neki od nas preziru svoje bivše više nego što se to riječima može opisati, određene ličnosti su sposobne da se izdignu iznad svih loših osjećanja i daju svojim bivšim još jednu šansu. Uostalom, svako zaslužuje još jednu šansu, zar ne?!

Bik: Nostalgija će prevladati
Čak i ako vas Uran učini nezavisnijim, odlučni ste da uspijete u svom ljubavnom životu 2022. godine, čak i ako to znači povratak svom bivšem i stvaranje mira i harmonije.

Škorpija: Spremni da oprostite i krenete dalje
Prošli ste kroz uspone i padove u 2021…

U 2022. biće vrlo turbulentno na polju ljubavi, ali smiješi vam se sreća i radost. Ovo bi moglo biti u obliku novog izvanrednog susreta ili bivšeg koji vam ponovo pada u zagrljaj?

Sve je moguće!

Ribe: U potrazi za ravnotežom i stabilnošću
Zahvaljujući Neptunu i Jupiteru, imate mnogo prilika da pokažete svoju velikodušnost srca i pronađete mir tamo gdje bi drugi odustali.

Kraj godine je posebno povoljan za susrete sa bivšim partnerima, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh