Svaštara

KINESKI HOROSKOP ZA JANUAR: Ako ste rođeni ovih godina čeka vas NENADANO BOGATSTVO, do kraja 2022. ne brinete o parama

Kineski horoskop za januar 2022. otkriva koji znakovi će imati najviše sreće na polju finansija – čeka ih veliko bogatstvo!

kineski horoskop - Novi

Nova godina je počela, po kineskoj astrologiji 2022. je godina Tigra, a evo koji znakovi će imati najviše sreće na polju finansija. Astrolozi kažu da će za ova tri znaka januar biri sudbonosan, riješiće sve probleme i mirno dočekati kraj 2022.

KOZA

U januaru će se za Koze sve odvijati kako bi samo poželjele. Sreća će ih pratiti bukvalno u svakom poslu. Astrolozi savjetuju da obrate pažnju na nove poslovne projekte, velika je šansa da sklope ugovor koji će za njih biti izuzetno profitabilan. Postoji mogućnost da će im taj posao donijeti bogatstvo a koje će im omogućiti da do kraja godine lijepo žive. Nekim predstavnicima ovog znaka prijatelji će pružiti neprocjenjivu pomoć.

ZEC

U januaru će sreća biti posebno naklonjenima onima koji su rođeni 1975. i 1987. godine. Ne samo da će uspješno riješiti sve probleme koji im već neko vreme zadaju glavobolju, već će se naći i u prilici da u potpunosti promene situaciju na polju karijere i napreduju. Prosperitet ih čeka u prva dva mjeseca nove godine, ali astrolozi savetuju da mudro iskoriste prilike koje će neprestano iskrsavati. prneosi “Novi“.

MAJMUN

Prvi mjesec nove godine biće presudan za Majmune. Na poslu će njihov trud i rad konačno biti cijenjeni, dobiće šansu da napreduju, što će im umnogome povećati prihode i riješiti brojne finansijske probleme. Pride, očekuju ih i neki sasvim nenadani dobici, nevezano za posao. Može se reći da će se pripadnici ovog znaka “kupati u parama”. Ipak, potrebno je da obrate pažnju na zdravlje. Zbog stalnog stresa mogući su problemi sa spavanjem i bolovi u leđima.

Ranije su kineski astrolozi otkrili za koga će 2022. biti puna izazova, kao i šta nas čeka u januaru nove godine…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh