Svaštara

Ova tri znaka čeka najgora godina, kažu astrolozi

Tri horoskopska znaka ove godine manje će uživati, ali to ne znači da morate da paničite – najgora godina ne mora značiti da će vas pratiti samo loša sreća sve vrijeme.

Horoskop - Astrolook.com

Vaga, Lav i Vodolija bi trebalo da zapamte da će i ova loša prognoza dugoročno donijeti nešto dobro. Evo što ih očekuje.

1. Vaga
Godina koja je pred nama za Vage označava vrijeme istine. Često svoja osjećanja krijete iza maske opuštenosti i intelekta, ali retrogradna Venera u Jarcu utiče na vaš znak od kraja ove godine do kraja prvog mjeseca 2022. godine. Ne možete puno da uradite osim da se suočite s ljudima i starim navikama radikalnom istinom od samog početka godine. Više vam neće pomoći vaše stalno pretvaranje da ste dobro.

Retrogradni Merkur znači haos za vaš znak, lošu komunikaciju koja će se često javljati tokom godine. Donesite čvrstu odluku da govorite istinu jer će se vaše riječi vrlo lako pogrešno interpretirati. Na žalost tu je i retrogradni Pluton koji će unijeti nemir i turbulencije u život sve od kraja aprila pa do oktobra.

Dok retrogradni Merkur uzrokuje problem u materijalnom svijetu, Pluton je malo suptilniji ali djeluje na dubljem nivou. Možete se osjećati kao da ste stalno na pogrešnom mjestu i preispitivati odluke. Važno je izdržati taj period. Sve ove promjene će vas dovesti do nevjerovatno dobre 2023. godine.

2. Lav
Pripremite se na godinu „neprijatnosti“. Godina pred nama će vam okrenuti život naopačke, i naučiti vas da ne možete da podnesete više neprijatnosti nego ste to do sada radili. 2022. godina će biti teška za ovaj znak, ali ne bez razloga. Vaš je posao da naučite iz svih lekcija koje će vas izbaciti s utabanih staza.

Sva četiri pomračenja koje će se dogoditi ove godine utiču na vaš znak. Kada su planete u svom normalnom položaju kose s kvadratom vašeg znaka, to znači period stagnacije i neprijatnosti. Iskoristite ove promjene kao katalizator koji će donijeti promjene i preokret.

Nakon prvog pomračenja u novoj godine, na vas će uticati retrogradni Merkur, sve od kraja maja pa do početka jula. Upravo su to trenuci kada morate da vježbate miran govor. Vrijeme je da zavirite u sebe.

Niste osoba koju nešto može da zaustaviti na putu, ali ove godine ćete na to morati da se naviknete. Iskoristite to vrijeme da naučite kako da uživate u sebi, govoriti o sebi, živite bez luksuza na koji ste navikli…

3. Vodolija
Ovo je za vas godina razumijevanja. Na žalost, morat ćete da se nosite s puno problema, baš kao i Lav. Kako su vaši znaci suprotni, a oni često dijele isti kvadrat, potražite hrabrog Lava s kojim ćete lakše pobediti ovu godinu. Sreća je što ćete iskusiti malo mira zbog uticaja Saturna na vaš znak, a on će vam poslužiti kao sidro kad plovidba postane preteška.

Koristite svoje iskustvo ove godine kako biste bolje razumjeli sve bitke u koje ćete biti uključeni, a svoja osjećanja pretvorite u stvarnost, jednom zauvijek, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh