Svaštara

Novčani horoskop za januar: Evo koji znaci će se opariti

Provjerite da li spadate u znakove koji će imati uspješan finansijski mjesec na početku Nove godine.

Novac i horoskop - Twitter

Ovan – Mars u Strijelcu vas tjera na rizik, pa vas ne drži mjesto. Zbog toga ćete imati poriv da trošite i novac koji nemate. Ovaj rizik može da bude poguban za mjesece koji dolaze iza januara 2022. godine.

Bik – Retrogradna Venera donosi vam nestabilan finansijski mjesec. Ali ćete ujedno biti i oprezni, jer novac neće stizati u velikim količinama u januaru. Vrijeme je za štednju, a nikako za rasipanje.

Blizanci – U prvom polovini januara ćete biti bezbrižni, ali kada retrogradni Merkur stigne od sredine mjeseca, to može da vam zamrzne račune. Druga polovina mjeseca je izuzetno nepovoljna za novac i transakcije.

Rak – Ulazite u Novu godinu sa dosta poklona i to u vidu novca. Neko će vam pružiti podršku, a možete lako da profitirate kroz Jarčeve i Strijelčeve.

Lav – Vi ste neko ko će ostvariti dobar prihod u januaru 2022. godine. Imat ćete potrebu da mijenjate garderobu i ulažđete u sebe, a to nije loša stvar.

Djevica – Sa retrogradnim Merkurom u januaru planete vas upozoravaju da treba da pazite na novac. Nije dobar mjesec za sticanje materijalnog bogatstva.

Vaga – Planete rade za vas, pa nećete imati finansijskih problema. Čak i novac koji budete pozajmljivali će vam se vratiti.

Škorpija – Vi ste znak koji mora da bude oprezan kada su u pitanju banke i krediti. Nije dobro da se zadužujete u januaru 2022.godine.

Strijelac – Nije isključeno da ćete januar započeti depresivno, jer ćete biti nezadovoljni zaradom. Ovo je period kada može da vam se isplati ukoliko se bavite internetom ili novim tehnologijama.

Jarac – Planete rade za vas, iako je Venera retrogradna. Bićete finansijki stabilni i nije isključeno da ćete nešto renovirati u Novoj godini.

Vodolija – Imat ćete potrebu da potrošite veliki novac, a to će biti greška. Potrebno je da štedite, a ne da trošite pare!

Ribe – Vi ćete u januaru 2022. godine trošiti novac na sredstva za uljepšavanje. Ne treba da brinete u januaru, jer zvijezde rade za vas, a donose vam uspješnu kupovinu. Odličan period ako se bavite ljepotom ili zdravstvom, prenosi Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh