Svaštara

OGLASILI SE ASTROLOZI! LEDENI PUN MJESEC DONOSI OGROMNU NAPETOST: 3 znaka horoskopa su na najjačem UDARU

Pun Mjesec često donosi tenzije, ali posljednji takav astrološki događaj u 2021. godini ima i dodatnu otežavajuću okolnost – dramatična Luna ulazi 19. decembra u Blizance, znak komunikacije, pa će se baš zato javljati nesporazumi, pogrešne formulacije, pa i svađe.

Pun mjesec - Atma.hr

Nikome nije prijatna najava mogućih konflikata, ali bolje je znati da treba da se spremimo na takav period. Evo na koje znakove će ovaj tranzit najviše djelovati.

Blizanci

Kad uđe u vašu kuću, pun Mjesec će vam osvijetliti i ogledalo koje držite pre sobom, ali i pojačati do maksimuma vašu mračnu sjenku. Možda bi bilo bolje da malo manje izlazite u društvo a više se posvetite samom sebi i podsetite se u čemu ste najviše napredovali ove godine. Ako uđete u neku diskusiju, astrolozi savjetuju tri stvari: pratite svoju intuiciju, vodite računa o činjenicama i ne gubite iz vida širu sliku.

Djevica

Imate lijep ugled u društvu, ali tokom ovog punog Mjeseca ste u opasnosti da ga narušite. To se naročito odnosi na poslovnu stranu, pa pripazite na svoje ponašanje. Ako imate neke nedoumice u vezi sa karijerom i poslovnim ciljevima, nemojte to iznositi pred drugima sve dok ne budete potpuno sigurni.

Strijelac

Pun Mjesec ide pravo u vašu kuću međuljudskih odnosa, pa ćete se suočiti sa nekim ledenim istinama. Nemojte odmah reagovati, bolje malo usporite i razmislite o tome kako vi možete da ojačate oslabljene relacije. Posebno se potrudite oko onih koji su cele godine imali pozitivan uticaj na vas, prenosi Lepa&Srećna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh