Svaštara

Vagi, Škorpiji i Lavu početak 2022. donosi uspjeh, obilje i posebnu sreću

Početak godine pred nama biće vrlo obećavajuć, s obzirom da donosi dvije pozitivne astrološke pojave.

Žena - Twitter

Naime, 2. januara imamo mlad Mjesec u Strijelcu, koji sa sobom nosi jaku energiju i daje nam hrabrost da materijalizujemo svoje želje.

Konjunkcija Venere sa Suncem koja će se na nebu odigrati 9. januara donosi nam odlične prilike za samoostvarivanje i to je pravi trenutak a pokažete svoje talente i time osvojite priznanje.

Ipak, posebnu sreću na početku 2022. godine imat će Vaga, Škorpija i Lav.

Vaga
U 2022. godini bićete poboljšana verzija sebe. Dolazi vrijeme kada možete da osvijestite svoje talente, mogućnosti, moći i potencijale.

Otvorite svoje srce i um i ne plašite se promjena.

Proteklih 12 mjeseci je bilo teško, ali vi ste se promijenili i sada je vrijeme za novi početak. Krenite naprijed i sve će biti baš onako kako ste sanjali.

Škorpija
Ljudi oko vas će vam se diviti i biće inspirisani vama. Za Škorpije će sve biti savršeno, početak 2022. godine. obećava mirnu energiju.

Vaše raspoloženje biće na vrhuncu.

Predstavnici ovog znaka biće puni energije koja će pomoći da se lakše nosite sa svakim zadatkom.

Lav
Konačno ćete uživati u spokoju i miru života bez straha da iznesete svoje mišljenje. Početak 2022. može biti nevjerovatno uspješan za Lavove.

Ne bi trebalo da gubite vrijeme.

Učite strane jezike, putujte, čitajte knjige, savladajte nove vještine, jer ništa vam neće biti nedostižno, prenosi Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh