Svaštara

Djevica, Vaga, Jarac i Vodolija tokom zime 2022. biće glavni junaci nezaboravne ljubavne priče

Kada zima počne, Venera — planeta ljubavi i prijateljstva — biće retrogradna, stvarajući komplikacije na ljubavnom planu.

Djevojka - Aktualno.hr

Ova retrogradnost će se desiti u krutom, posvećenom i ozbiljnom Jarcu, ohrabrujući vas da donosite mudrije odluke u svojim odnosima umjesto neozbiljnih.

Ova retrogradnost će trajati do 29. januara, otkrivajući sve načine na koje bi se vaši odnosi mogli poboljšati.

Međutim, kada Venera završi retrogradni hod, u suštini ćete prelaziti sa jedne tranzicije na drugu.

25. januara, Merkur — planeta komunikacije — takođe će retrogradno biti u Jarcu, što će otežati da se nađete na istoj talasnoj dužini sa vašim partnerom.

Iako ova zima može biti puna uspona i padova, takođe će vam pomoći da riješite probleme koji vas sprečavaju da ostvarite istinski ispunjene veze.

Ako je vaše Sunce u znaku Djevice, Vage, Jarca ili Vodolije, postoji velika šansa da ćete ove zime biti glavni lik u nezaboravnoj ljubavnoj priči.

Djevica
Kada zima počne, Venera će se kretati kroz vašu petu kuću ljubavi i zadovoljstva, što će vas vjerovatno inspirisati da tražite romantično iskustvo.

Međutim, ne zaboravimo da će Venera takođe biti retrogradna, što bi moglo da stvori savršenu oluju za burnu ljubavnu priču koja je prepuna obrta.

Možda se ponovo ujedinjujete sa starom ljubavlju, ali budite svijesni mogućnosti i da ćete skliznuti u stare obrasce.

Vaga
Stvari će za vas početi da izgledaju mnogo romantičnije pred kraj zimske sezone.

Venera će 6. marta ući u vašu petu kuću strasti i zadovoljstva, ohrabrujući vas da se izrazite i prigrlite romantično godišnje doba koje vam podstiče leptiriće u stomaku.

Ako ste slobodni, biće savršeno vrijeme za druženje; ako ste u vezi, možda biste željeli da iskoristite ovu priliku da malo začinite stvari.

Jarac
Tokom zimske sezone, možda ćete primetiti da vaš ljubavni život postaje mnogo naglašeniji.

Venera će se do 6. marta kretati kroz Jarca, što će privući veliku pažnju potencijalnih ljubavnika.

Međutim, pošto će Venera takođe biti retrogradna do 29. januara, možda ćete otkriti da vas neka od ovih romantičnih zabavljanja podstiču i da naučite nešto o sebi i šta vam je zaista potrebno iz vaših veza.

Vodolija
Tokom većeg djela zime, možda ćete se osećati kao da se stvari odvijaju prilično sporo u vašem ljubavnom životu.

Međutim, kada Venera uđe u Vodoliju 6. marta, možda ćete se osjećati osveženim i spremnim da prihvatite ono što vaše srce želi.

Dok se Venera kreće kroz vašu prvu kuću, to će vas inspirisati da promijenite svoj izgled, radite ono što čini da se osjećate lijepo i okružite se ljudima koji unose toliko mnogo romantike u vaš život, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh