Svaštara

ZA 4 ZNAKA STIŽE NOVAC DO KRAJA DECEMBRA: Evo kome će novčanik biti pun za Novu godinu

Svi se pitaju kakav će im biti kraj godine, a astrolozi su saglasni da će pojedinim znacima biti bolje nego drugima.

Bogatstvo - Lepaisrecna.mondo.rs

Sunce ulazi u Strijelca, a uskoro i Merkur, tako da se situacija na nebu mijenja.

Igramo “zvjezdani rulet” u kojem će ovoga puta da dobiju Škorpije, Strijelčevi, Lavovi i Ovnovi.

ŠKORPIJA – Skup planeta u vašem znaku razbudio vas je i pokrenuo na inicijativu, pa ste bili spremniji nego ikada da se borite za ono što vam pripada. Ulazak Sunca i Merkura i Strijelca donijet će vam uspješan mjesec na polju finansija. Imat ćete dva izvora finansiranja.

STRIJELAC – Venera u Jarcu donijet će vam ne samo novac, nego i poklone. To je nešto na čemu ste radili i odavno zaslužili, ali je kasnilo. Jedno je sigurnom, nećete baš plivati u parama, ali će vaš novčanik biti pun.

LAV – Planete u Strijelcu vam donose obrt, pa stiže novac koji ste očekivali. Imate priliku da zaradite na lak način. Ukoliko se bavite ugostiteljstvom, prava je prilika za širenje posla.

OVAN – Vi profitirate na osnovu truda na poslu. Venera u Jarcu je racionalna, pa ćete dobiti ono što vam pripada. Vrijeme je idealno da tražite povišicu. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh