Svaštara

Bik, Djevica i Jarac do 23. decembra živjet će košmar, a brige i problemi će ih slomiti

Vladavina Strijelca traje do 23. decembra, a njegov avanturistički duh neće baš prijati nekim horoskopskim znakovima i donijeće im lošu sreću.

Žena - Freepik/rawpixel.com

Raspored planeta tokom vladavine Strijelca uvodi nas u rizične situacije, ali od nas zahtjeva da preduzmemo punu odgovornost za svaki postupak, kao i da budemo vrlo pažljivi.

Neradni dani posebno će biti rizični za velike odluke, nepromišljene poteze i planove koje pravimo za budućnost.

Bika, Djevicu i Jarca očekuju posebno teški dani do 23. i kraja vladavine Strijelca.

Bik
S obzirom da Sunce u Strijelcu osvetljava 8. kuću Bikova, kuću intimnosti transformacije, ega i smrti, pripadnike ovog znaka očekuju veliki ljubavni izazovi.

Bikovi će se osjećati nemoćno i neće imati dovoljno snage da se suoče sa svim problemima i preprekama koje će im se zadestiti na putu.

Partner neće biti tolerantan prema njihovom nezadovoljstvu, a ružne emocije Bikovi će potiskivati u sebe.

Pripadnici ovog znaka bi trebalo da se suzdrže od ishitrenih odluka bilo koje vrste i da sačekaju da ‘oluja’ prođe.

Djevica
Djevice su u prethodnom periodu naporno radile, ali napredak se još uvijek ne vidi, pa smatraju da njihov trud i rad nisu adekvatno nagrađeni.

Sunce je trenutno u njihovoj 4. kući doma, porodice i emocija, pa je moguće da će Djevice biti apatične, isprazne i melanholične.

Savjet Djevicama je da se fokusiraju samo na stvari koje su pod njihovom kontrolom i u njihovoj moći.

Djevice bi trebalo da se koncentrišu i posvete rješavanju izazova, ali ne smiju naruširi ravnotežu između poslovnog i privatnog. Vrijeme provedeno sa partnerom ili prijateljima pomoći će im da prebrode ovaj stresan period.

Jarac
Još malo je ostalo do rođendana Jarčeva, a Sunce će ponovo ući u njihov znak i očekuje ih jedan novi ciklus života.

Dok se to ne dogodi Jarčevi će tražiti svoju pravu istinu i svrhu i svim silama će se truditi da drugima pokažu koliko su napredovali. Ipak, nailaziće na mnoge prepreke koje će ih u tim planovima sputavati.

Svaki put kada se udubimo u svoju dušu, možemo pronaći nešto što nam se ne sviđa, a što smo davno “zakopali”, ali od ključne je važnosti da to u potpunosti prihvate.

Jarčevi ne smiju odustati od svojih ambicija, trebalo bi više da odmaraju i raskrste sa duhovima prošlosti. Savet je da budu strpljivi, pošto ih vrlo brzo čeka bolji period, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh