Svaštara

Nakon sedam godina položio pravosudni ispit, reakcija roditelja postala hit

Internetom se širi video na kojemu Wajeeh Mahmood svojim roditeljima čita da je položio pravosudni ispit nakon sedam godina učenja, nakon čega slijedi njihova intenzivna reakcija.

vijesti

Želio sam zabilježiti njihovu reakciju jer sam znao da rezultat toliko znači mojim roditeljima. Napustili su svoju domovinu Pakistan kako bi došli u Ameriku, osnovali porodicu i pružili nam bolji život”, rekao je Wajeeh iz Los Angelesa u Kaliforniji, piše Index.hr.

“Ovo je bio trenutak koji sam čekao cijeli život. Moja mama bi uvijek govorila “moj sin će biti advokat kad odraste”, pa sam ovo čekao od malih nogu”, kaže.

“Moji roditelji su žrtvovali sve da bih uspio, tako da im sada konačno mogu uzvratiti i podržati ih baš kao što su oni učinili za mene”, rekao je Wajeeh.

“Učio sam za ovaj ispit sedam godina, budući da je pravosudni ispit u Kaliforniji na glasu kao najteži u SAD-u”, rekao je,pišu Vijesti


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh