Svaštara

Djevice su proračunate, ništa ne prepuštaju slučaju i uvijek imaju plan B

Oni ništa ne prepuštaju slučaju. Naprotiv, sve dobro isplaniraju i postave na svoje mjesto. Upravo zbog toga im je važno da budu veoma tačni i proračunati. To su, naravno, Djevice.

Djevica u horoskopu - RTL.hr

Kod Djevica nikada nećete vidjeti neusjpeh, jednostavno ne postoji način da im se to dogodi. Dobro planiranje se sastoji od analize i posvećivanja pažnje detaljima, kako bi mogli da urade nešto bez greške.

Pri tome im je od velike pomoći fotografsko pamćenje. Ova snažna logička inteligencija ih stavlja ispred drugih znakova, ali često dovodi do sukoba sa samim sobom i sopstvenim emocijama.

Shodno tome, Djevice su strašno nepovjerljive prema svom partneru. Zato vrlo brzo počinju da guše, pokazuju posesivnost i ljubomoru. Oni su u stanju da provjere partnera na sve moguće načine, čak i ako prelaze granice normalnog.

Djevice su majstori kritikovanja. Nikada im neće ponestati načina da vas osuđuju.

Živjeti sa Djevicom znači da ćete uvijek morati da budete taj koji čini prvi korak.

Nesigurnost je njihova trajna osobina, koja može da vas ohladi.

Ako ostavite prljavo posuđe u sudoperi, pripremite se za sate i sate prigovaranja.

Pravi su perfekcionisti, pa su spremne da izlude sebe i sve oko sebe sitnicama.

Dobra stvar je što ih bijes brzo prođe a loša što vam te sitnice nikada neće zaboraviti, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh