Svaštara

Ovo su sretni brojevi svakog horoskopskog znaka – saznajte svoj

Ako planirate važan sastanak ili želite da okušate sreću na lutriji, pomaže ukoliko znate svoje srećne brojeve. Osim ličnih preferencija, možete se voditi zvijezdama.

Brojevi - Blogspot.com

Ovo su srećni brojevi za svaki horoskopski znak.

Ovan: 9, 45, 54
Dječji šarm vatrenog znaka donosi sreću na njegovu stranu! Budući da je njegova vladajuća planeta Mars, povezan s brojem 5, a njegova tarot karta je car, broj 4, Ovan se zabavlja igrajući se sa svojim srećnim brojevima 45 i 54 – pa čak i njihovim ukupnim sabiranjem, brojem 9. Inače: srećni dani Ovna su utorak, petak i subota.

Bik: 2, 12, 35
Imati dovoljno vremena za sebe je moto Bika. Broj 7 predstavlja njegovu vladajuću planetu Veneru. Tarot u igru dovodi broj 5, papa, kojim takođe vlada Venera. Ako spojite ovo dvoje, dobićete srećne brojeve 12 (zbir), 2 (razlika) i 35 (proizvod množenja).

Blizanci: 14, 66, 88
Blizanci se bore sa svojom neodlučnošću, što znači da će biti u iskušenju da se klade protiv sebe! U tarotu im pripada karta ljubavnika s brojem 6. Ovim vazdušnim znakom vlada komunikativna planete Merkur koji nosi broj 8. Blizancima bi bilo dobro da udvostruče ove brojeve u stilu blizanaca, da bude 66 i 88, a tu je i broj 14, njihov bonus broj. Blizanci bi trebalo da upamte da su njihovi srećni dani sreda i četvrtak.

Rak: 7, 9, 63
Rakovi vole da ostanu sami sa sobom. Nije iznenađujuće da njima vlada Mjesec, preferirajući noćne senke više od jarke svijetlosti dana – noć je njihovo najsrećnije vrijeme! U tarotu su karta kola. Broj mjeseca je 9, a kočije 7. U raku samotnjaku nećete udvostručiti niti kombinovati, nego množiti da dobijemo 63.

Lav: 48, 68, 86
Ponosni i glasni: Lavovi su rođeni pobednici i ne mogu da podnesu gubitak. Nije iznenađujuće da se njihova karta tarota zove „snaga“, a povezana je s brojem osam. Njegov vladar je Sunce u svoj svojoj slavi, što znači broj 6. Lavovi vole veliko, pa se igrajte s velikim brojevima 68/86 i pomnožite 6 i 8 na 48. Svaki dan nosi sreću za Lava, pa zašto čekati?

Djevica: 72, 89, 98
Njena organizovana i logična priroda omogućuje Djevici da prepozna obrasce i ne oslanja se na zvijezde i sreću. Upravo zbog toga je njena tarot karta oprezni pustinjak, broj 9. Planetarni uticaji dolaze od Merkura, koji je predstavljen brojem 8. Srećni brojevi 98, 89 i takođe 72 kao višekratnici 7 i 8. Srijeda je inače srećan dan za Djevice.

Vaga: 7, 11, 77
Krotki i neodlučni, to su tipične karakteristike Vage. Stoga bi ovaj znak trebalo da pokuša da malo manje brine i boje je da se osloni na ono što je sigurno i deluje. Nježna planeta Venera je vladar ovog vazdušnog znaka sa srećnim brojem 7, tarot karta je pravda, broj 11. Koristi 77 kao dnevni srećni broj, plus samo 7 i 11.

Škorpija: 10, 13, 100
Škorpija je najmističniji od svih znakova! Međutim, njegov planetarni vladar Pluton nema broj! Zato koristimo nulu i širimo je na 10 i takođe 100. Osim toga, tu je i dodatni srećni broj 13, koji većini znači lošu sreću, ali ne i Škorpijama jer tarot karta smrt predstavlja njegov znak. Srećan dan za Škorpije je utorak.

Strijelac: 4, 14, 56
Strijelci su zabavni, puni ljubavi i neustrašivi. Vole da stvaraju svoja pravila! Pa ipak… Jupiter, njegov velikodušni vladar povezan je s brojem 4, a tarot karta s brojem 14. Vatreni znak trebalo bi da koristi 4 i 14 kao svoje osnovne srećne brojeve, a kada se pomnože zajedno, iznosi 56. Četvrtak je njegov srećan dan.

Jarac: 5, 18, 45
Jarci vole da pobeđuju i žude za bogatstvom. U tome bi mogla pomoći da im pomogne i njihova tarot karta: đavo, broj 15, i vaš planetarni vladar, moćni Saturn, simbolizuje se brojem 3. Ako to pomnožite dobićete 45, ako podijelite, dobićete broj 5, lep prost broj. Kada ih saberete, dobit ćete 18, pozitivan broj u mnogim kulturama.

Vodolija: 1, 11, 17
Ovaj vazdušni znak je misteriozan i samovoljan. Njegova tarot karta Velika Arkana ima broj 17, a njegova planeta je Uran, broj 1! Može postati jako čarobno kada Vodolije odaberu čarobni anđeoski broj 11, prvi broj 1 i divan prosti broj 17 kao svoj srećni trio. Vodolije ipak moraju da budu oprezne – ne mogu da pobjede svaki dan pa bi trebalo da sreću okušaju vikendom jer su im srećni dani subota i nedjelja.

Ribe: 16, 20, 36
Ljubavni i romantični znak, Ribe su prava kontakt osoba za sve koji moraju da otvore svoje srce. U tarotu se mjesec pojavljuje kao njena slika s brojem 18. Planeta Neptun, broj 2, kontroliše svoje instinkte. Sabiranjem dobijate 20, oduzimanjem 16, množenjem 36, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh