Svaštara

Ne opraštaju lako: Ovi horoskopski znakovi najduže se ljute

Negativne misli barem jednom su nam proljetele kroz glavu i ne možemo da pomognemo sebi, a da ih zauvijek ne zadržimo u svojim srcima.

Muškarac - Ilustracija/Amazonke.com

Iako je relativno lako cijeli život biti kivan na nekoga, potrebno je mnogo hrabrosti da se oprosti i zaboravi.

Ova tri horoskopska znaka najduže se ljute.

Blizanci
Blizanci su osobe dobrog srca, ali su poznati po tome što se dugo ljute. Oni su čvrste naravi i neće lako zaboraviti šta im je neko uradio. Ako ste bili s Blizancima, znate koliko se ljute kada ih neko uzme zdravo za gotovo.

Bik
Bikovi takođe ne opraštaju lako ljudima. Vjeruju, da će, ako ih je osoba jednom povrijedila, da to može da uradi ponovno. Stoga više vole da prekinu vezu s osobom koja ih je povrijedila, namjerno ili nenamjerno.

Jarac
Jarci ne opraštaju lako. Ako ste jednom slomili njihovo povjerenje, možda ćete morati da provedete ostatak života pokušavajući da ga vratite. Pamtit će sve što im je neko uradio, a možda će vam se čak i osvetiti. Međutim, ako ste ljubazni prema njima, oni su najbolji ljudi koje ćete ikada upoznati. Oni samo vjeruju u to da kako postupaš s ljudima, tako će ti se i vratiti, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh