Svaštara

DANAS STIŽU SUDBINSKE PROMJENE: Mlad Mjesec i pomračenje Sunca mijenjaju ŽIVOT IZ KORIJENA – 4 znaka neka se PAZE

Mlad Mjesec u Strijelcu, koji je pojačan pomračenjem Sunca stiže danas, a ujedno predstavlja jedan od najvažnijih astroloških perioda u godini

Iako će mlad Mjesec biti u punom sjajnu , dejstvo ovog aspekta osjetiće se i mjesecima kasnije.

Potpuno pomračenje Sunca danas biće veoma kratko i trajaće samo 114 seknudi, a biće vidljivo samo na zapadnom Antarktiku.

Mlad Mjesec u Strelcu ne bi bio toliko veliki događaj da nije pojačan pomračenjem Sunca u istom znaku, pa nagoveštava kraj jednog i početak novog ciklusa.

Kako će mlad Mjesec uhvatiti aspekte sa Merkurom i Uranom, pred nama je period koji simbolizuje novi početak i sudbinseke promene. Ovo je i nalet velike količine energije i informacija, pa je sigurno da će odluke koje budemo donosili u narednom periodu biti prelomne.

4 znaka će najsnažnije osjetiti uticaj ovog astro fenomena, a to su Strijelčevi, Djevice, Ribe i Blizanci.

Strelčevi će konačno dobiti nagradu za dosadašnji trud, a ujedno i donijeti odluke koje će im promijeniti život. Ovo su promjene na ličnom planu.

Djevice će imati važna porodična dešavanja, a moguće i preseljenje. Bavićete se pitanjem stana.

Ribe će doživjeti preokret u karijeri. To je nešto što je moralo da se dogodi ali je čekalo pravi trenutak.

Blizanci će promijeniti mnogo toga u partnerskim odnosima. Sigurno je da se ovoga vikenda nećete najbolje osjećati, a to je pod uticajem pomračnja Sunca i mladog Mjeseca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh