Svaštara

DEČKO JE NATJERAO PO KAZNI DA SE OŠIŠA NA ĆELAVO! Jeziva ispovijest Nataše Radan: “Morala sam da…”

Rekao joj je da bira da li će sama ili će je on ošišati!

Bivša učesnica “Zadruge” Nataša Radan šokirala je javnost objavivši sopstveni selfi na kojem je ošišana do glave.

– Svi treba da naučimo da kaznimo sebe kad pogrešimo. Sama svoj Arkan – napisala je bivša zadrugarka uz fotografiju koju je objavila, a novinari su je odmah pozvali kako bi proverili šta se desilo.Jao, ništa me ne pitajte – uzdahnula je na početku poziva, a potom ispričala da je sa sadašnjim dečkom imala ozbiljan problem kada ju je uhvatio tokom dopisivanja s bivšim momkom.

– Moj sadašnji dečko mi je uzeo telefon, video svašta i j*biga… Čula sam se sa bivšim dečkom sa kojim sam bila pre pet godina, bilo je svašta u porukama… Trebalo je krišom da odem kod njega u Švajcarsku, čuli se svaki dan. I, eto… – kaže Nataša, a na pitanje da li je sama donela odluku da se ošiša do glave, dalje objašnjava:Sama sam skinula kosu i ošišala se, a on me je ispravljao i skinuo sve sa glave jutros. Nisam sama rešila, nego je on rešio. Trebalo je da biram da li ću sama da se šišam ili da me šiša on, pa sam izaabrala sama. Morala sam ili ja ili on, pa sam rešila sama, tako mi je lakše – ispričala je bivša zadrugarka, ističući da joj je dečko “opasan”.
Više joj ne pada na pamet da se čuje s bivšim momcima, a zabranjen joj je odlazak i na nastupe pevača Amar Gileta Jašarspahića, a kojim ima višegodišnju aferu.

– Ne smem sada da izlazim iz kuće, a kamoli da idem na nastupe Amar Gileta – poručila je ona na kraju razgovora,piše srbijadanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh