Svaštara

OBJAVLJEN INDIJSKI HOROSKOP ZA DECEMBAR: 1 znak će doživjeti promjenu iz korijena – SVIJET ĆE U SE OKRENUTI NAGLAVAČKE

Šta nam donosi mjesec decembar po indijskom horoskopu? Astrološkinja iz Indije dr Arti Dahija odgovorila je na ova pitanja i iznijela iscrpnu prognozu za posljednji mjesec 2021. godine.

indijski horoskop - Novi

Dobre prilike stižu u decembru, naročito kada je posao u pitanju! Mars je u desetoj kući zbog čega je uspjeh zagarantovan, kao i napredak ako ste željeli da razgovarate o unapređenju. Odličan je period za novac, a moguće je da ćete neočekivano dobiti svotu od neke investicije na koju ste možda i zaboravili. Jedino pripazite na zdravlje, bavite se fizičkom aktivnošću jer je moguće da ćete se osjećati tromo ili će vas mučiti stomak.

Bik

Novčani dobitak dolazi u decembru, i obradovaće vas, ali su moguće i turbulencije na poslu. Imate podršku porodice i prijatelja u težim trenucima, ali ovo nije momenat da mijenjate posao ili započinjete neki projekat koji podrazumeva sticanje novih vještina. Za ljubav vam je sve baš kako treba – ako niste u vezi, očekujte sredinom mjeseca vrlo zanimljivo novo poznanstvo.

Blizanci

Izazovi su na vašem putu u decembru, kada je ljubav u pitanju. Moguće su nesuglasice s porodicom koje će se “preliti” i na odnos s partnerom. Na poslu ste raspoloženi za takmičenje s kolegama, ali bi trebalo da malo prikočite i ne pustite emocije da vas nose. Utorak vam je kritičan dan za zdravlje u decembru, tada budite pažljivi prema sebi.

Rak

U poslu i novcu, sve će vam ići na ruku! Postoji prilika za napredak koji bi vam 2022. učinio bitno drugačijom nego što ste je zamišljali! S druge strane, u ljubavi baš ne cvjetaju ruže, moguće su svađe i nesuglasice. Nemojte da dozvolite da sitnice ugroze vaš odnos, pazite naročito na tvrdoglavost! Mogući su nesporazumi i sa braćom i sestrama, ako ih imate.

Lav

Decembar će vam proći u znaku porodice, druženja i prijatnih trenutaka. Posebno ćete sa starijim članovima porodice imati zanimljive razgovore, iz kojih možete da dobijete nove ideje. U karijeri je sve kako treba, bez većih promena, a u samom finišu 2021. može se otvoriti nova prilika. Kada je ljubav u pitanju, sve će biti isto kao u novembru, tek 2022. možete da očekujete promjenu.

Djevica

Decembar vam neće biti dobar mjesec po indijskom horoskop, upozorava dr Dahija! Posebno ako radite sa mušterijama, imaćete velike probleme na poslu, nikako da nađete zajednički jezik a imate utisak da stalno kaskate za sopstvenim obavezama. Biće sve bolje već u januaru, Djevice, ne očajavajte ali budite oprezne! U porodici i ljubavi je sve stabilno, ali ste vi pod stresom.

Vaga

Od 10. decembra, Vage mogu da računaju na sjajne stvari! Venera ulazi u vašu kuću tog datuma i donosi vam uspjeh, sreću i odličnu energiju. Ako ste planirali promenu posla, sada je trenutak, zvijezde su na vašoj strani i zaslužujete bolju priliku. Za zdravlje je takođe dobar period, osjećate se snažnije nego ikada. Kada je ljubav u pitanju, Vage koje su u dugoj vezi biće romantičnije nego ikad!

Škorpija

Za vas je ključan period treća nedelja decembra, tada će Sunce biti u vašoj drugoj kući i moći ćete da ostvarite šta god da ste zamislili! Vi znate o čemu se radi, da li je to poslovni plan, velika promjena u ljubavi ili nešto “treće”. Zvezde su na vašoj strani! Čak astrolozi kažu da je odličan period za kupovinu nekretnine, ako ste to planirali. Samo se pazite tenzije, jer su vam moguće glavobolje.

Strijelac

Kraj godine Strijelčevi obično koriste da sabiraju i oduzimaju šta su sve postigli, a ove godine, prema indijskom horoskopu, pokušaće da “uguraju” još jednu stvar! Strelčevima se otvara prilika za usavršavanje koju jednostavno moraju da iskoriste, napredovaće zbog nje! Osim toga, zdravlje i ljubav biće u harmoniji, a vreme provedeno s porodicom i prijateljima dodatno će vas opustiti i unijeti pozitivnu energiju u vaš život.

Jarac

Jarčevima nije naročito dobar period, sve ide relativno glatko ali se oni u decembru ne osjećaju dobro. Kada je zdravlje u pitanju, pripazite zube, mogući su problemi. Stomak će vas mučiti tokom više dana u decembru, moguće je da ćete ga samo pretovariti, pa pazite da ne pretjerujete s hranom i pićem na proslavama. Ako ste u porodičnom poslu, moguć je napredak, ali ako niste, priču o povišici i boljim uslovima odložite za 2021. godinu.

Vodolija

Dobijate pohvale na poslu u decembru, ali ne smete da se opustite, moguće je da ćete odmah nakon njih napraviti grešku koja može skupo da vas košta. Ako ste u vezi, u decembru planirate zajedničko putovanje koje vam mnogo znači! Mogući su neočekivani troškovi vezani za kuću, pa pažljivo pravite kućni budžet da biste mogli da pokrijete i njih, i svoje putovanje iz snova.

Ribe

Ako budete ispavani, koncentrisani i dobro raspoloženi, decembar će vam biti najbolji mjesec ove godine! Bit ćete harizmatični i uspješni, što će svi oko vas primijetiti. Čak i osoba koja vam se potajno dopada! Ako vas nešto bude mučilo tokom decembra, posavjetujte se s mlađim članom porodice, imaće pravi odgovor na vaše pitanje. Astrolozi vam savetuju fizičku aktivnost, ali i pažnju kada su u pitanju zglobovi, naročito koljena, prenosi novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh