Svaštara

ČOVJEK JE USPIO NEMOGUĆE: Sakrio se kod točkova aviona i preživio dvosatni let iz Gvatemale do Majamija! Evo kako izgleda!

Slepi putnik koji se sakrio u podvoz aviona Ameriken Erlajnza preživeo je let iz rodne Gvatemale do Majamija, gde je predat službenicima za imigraciju i odveden u bolnicu na procenu, piše Gardijan.

Aerodrom - Ilustracija / Telegraf.rs

Američki carinski zvaničnici i Agencija za zaštitu granica potvrdili su incident u zajedničkom saopštenju.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako je slepi putnik zapanjen, ali nema povređenih, a zaposleni su ga pitali da li mu treba voda. „Američki carinici uhapsili su 26-godišnjeg muškarca koji je pokušao da nezapaženo dođe u kokpit u avionu koji je sleteo iz Gvatemale u subotu ujutro“, navodi se u saopštenju.

„Osoba je evakuisana od strane medicinskog osoblja i prebačena u bolnicu na pregled. Istraga o incidentu je i dalje u toku. prneosi “Kurir“.

Amerikan erlajns je izdao saopštenje u kojem se navodi da je njegov let 1182 iz Gvatemala Sitija do Majamija stigao nešto posle 10 časova po lokalnom vremenu i da su ga “presrele službe za sprovođenje zakona iz bezbednosnih razloga”.

Avio-kompanija nije dala više detalja, osim što je rekla da pomaže u istrazi. Let od Gvatemale do Majamija obično traje oko dva sata, piše Gardijan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh