Svaštara

4 znaka horoskopa koja će UNESREĆITI SVOJE PARTNERE: Oni su najgori izbor za brak

Ova četiri horoskopska znaka iznad svega cijene sebe, svoju nezavisnost i svoj prostor i niko ih neće natjerati da promijene mišljenje.

Ljutnja - Book.hr

1. Ovan
Ovnovi nisu oduševljeni idejom da udovoljavaju tuđim osjećanjima i interesima. Impulsivni su, avanturistički raspoloženi i prilično ih je teško pratiti.

2. Blizanci

Blizanci ne žele da se ograniče samo na jednu osobu. Ne vole da se vezuju niti vole ideju da cijeli život budu vjerni nekome.

3. Strijelac

Za Strijelca je život veselje. Oni jednostavno žele da se zabave i ne žele da se upuštaju u ozbiljne veze. Žele da budu slobodni i nikome ni za šta da ne odgovaraju.

4. Ribe

Ribe su nesigurne i previše razmišljaju. Same sebi stvaraju probleme i previše analiziraju. Kad su u vezi, mogu da budu prilično nesigurne, nedosledne i sve što je lijepo da sabotiraju svojim ponašanjem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh