Svaštara

“Ma, kakva ljepotica? Ja sam starica!” Ovo je žena Gorana Bregovića koja se ne pojavljuje u javnosti: OVO JE ČUVENA DŽENANA

Muzičar Goran Bregović u srećnom je braku već skoro tri decenije sa Dženanom, a za sve te godine, veoma rijetko se ona pojavljivala u javnosti, piše Nova.rs.

Iako je opstanak njihovog braka u prethodnih 30 godina nekoliko puta bio pod znakom pitanja zbog navoda da je vara, njih dvoje uspjeli su da održe svoj brak stabilnim i sačuvaju porodicu.

Supruga Gorana Bregovića rodila mu je tri kćerke,Unu, Lulu i Emu, koje su njihov život učinili ljepšim. A muzičar je neretko govorio da su sve tri naslijedile ljepotu od majke.

Ljepota supruge Gorana Bregovića neosporna je, pa ipak, o tome ona sama nikada nije voljela da priča, otkrivši tako još jednu svoju vrlinu – skromnost.

„Ma, kakva ljepotica. Ja sam starica“, rekla je svojevremeno, piše Story.

Brega je veoma vezan i privržen svojoj porodici, a kao prilog tome govori da je priznao i ćerku Željku koju je dobio u vanbračnoj zajednici.

„Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe“, kazao je Brega jednom prilikom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh