Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. NOVEMBAR 2021.

Rakovi napeti, Strjelčevi hitno da prestanu s jednom navikom

OVAN

POSAO: Možete očekivati od jednog Škorpiona da vam traži pozajmicu. Posao je dobar sa Vagom. LJUBAV: Male nesuglasice. Ali sve se brzo rešava na dobro. ZDRAVLJE: Čuvajte zube.

BIK

POSAO: Glavni posao preko dana jeste posvećenost privatnom poslu. LJUBAV: Temperament, dinamika su veoma dominantni u današnjem danu. ZDRAVLJE: Možete vas pratiti problem sa srcem, pritiskom.

BLIZANCI

POSAO: Pravite dobre poslovne kombinacije van grad u kome se nalazite. LJUBAV: Osoba koja je vazana za sport, kulturu može biti vaš budući partner. ZDRAVLJE: Disanje, respiracija pluća.

RAK

POSAO: Novac vam je potreban za vraćanje dugova. Loše se osećate kada ste u dugu. LJUBAV: Partner je neko ko može da vam pomogne u ovakvim situacijama. ZDRAVLJE: Napetost.

LAV

POSAO: Spremni ste za putovanje. Idete u Nemačku ili Austriju kako biste napravili dobar posao. LJUBAV: Dobar odnos sa ženom Bik, muškarcem Škorpija. ZDRAVLJE: Osetljive noge, kosti, zglobovi.

DEVICA

POSAO: Vaš posao je da radite i ne dozvolite da vas drugi ponižavaju zbog njihovog neznanja ili zavisti. LJUBAV: Dobar odnos sa Ribom koja će pokazati svoju pravu emociju. ZDRAVLJE: Dobro ste i niste u lošoj zdravstvenoj fazi.

VAGA

POSAO: Razmišljate o poslu koji mogu da rade i vaša deca. Dobro ih usmeravate. LJUBAV: Prati vas zadovoljstvo. Verovatno dobar provod večeras. ZDRAVLJE: Odlično.

ŠKORPIJA

POSAO: Morate da napravite razliku između autoriteta i posla koji radite iz zadovoljstva. Ne možete biti u isto vreme strogi i popustljivi. LJUBAV: Prava ljubav vas očekuje sa osobom iz znaka Jarac. ZDRAVLJE: Promenite nešto u životu. Ishranu, stil oblačenja…

STRELAC

POSAO: Interesuje vas posao koji je povezan sa mašinama. Automobili, računari, motori… LJUBAV: Niste preterano opterećeni vezom sa jednim Rakom. Dosta hladna atmosfera. ZDRAVLJE: Problem sa očima. Manje vremena provodite ispred kompjutera.

JARAC

POSAO: Napeti ste kada ne dobijete informacije koje su vam potrebne. Posao vam je sve ili radite ili ne! LJUBAV: Emotivna povezanost sa uniformisanim licem. ZDRAVLJE: Čuvajte grlo, glasne žice.

VODOLIJA

POSAO: Bićete uspešni tokom dana. Traži vas neko ko radi dugo godina u inostranstvu. LJUBAV: Pretvarate sve u ljubav, zavodljivi ste. Spremni ste da uđete u novu ljubavnu vezu. ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

POSAO: Možete očekivati boljitak i dobar posao sa tečnostima, trgovinom građevinskog materijala. LJUBAV: Neko vas nervira. Verovatno ste u vezi koju trpite dugo. ZDRAVLJE: Psiha slaba,piše Lepaisrecna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh