Svaštara

Pomračenje i Pun Mjesec u Biku 19.11. – Znakovi Zodijaka koji bi mogli očekivati velike promjene

Zajedno sa punim Mjesecom koji će se na nebu pojaviti 19. novembra, desiće se i pomračenje Mjeseca.

Pun Mjesec - Balkanspress.com

Pomračenje ima tendenciju da pomrači stvari u našem životu otvarajući put nečem novom i neočekivanom. Ovaj pun Mjesec zajedno sa pomračenjem će pokrenuti niz promjena koje bi mogle imati veliki uticaj na živote pojedinih znakova Zodijaka.

Pogledajmo za koje znakove Zodijaka će ovaj pun Mjesec biti posebno značajan. Bik: Ovaj pun Mjesec bi mogao u velikoj mjeri promijeniti vaš život na jedan neočekivan način. Može vam pomoći da se oslobodite veza, obaveza, poslova i projekata koje ste odavno prerasli.

Moglo bi vas potaknuti da prepoznate za šta više niste odgovorni kako biste prošlost mogli ostaviti u prošlosti. Spremite se za jednu novu fazu u vašem životu jer postoji mogućnost da postanete druga osoba. Lav: Sada je pravi period da iskoristite svoju ambiciju i otkrijete šta je to što u vama budi strast.

Prihvatite činjenicu da vam niko nije gazda, jer duboko u sebi znate da ste sami sebi gazda. Ako vam neko neće dati unapređenje kojem se nadate, dajte sebi to unapređenje. Ako te neko ne pusti u dvorac, sagradi svoj prokleti zamak. Imate moć da kreirate svoju karijeru od nule.

Škorpija: Iako se veze svode na dogovor između dvoje ljudi, ovo pomračenje će vam pokazati da možete kontrolisati samo svoju stranu. Sada ćete konačno otkriti koliko su jake sve vaše veze i da li je nekim ljudima suđeno da budu u vašem životu.

Možda ćete se oprostiti od nekih ljudi, ali će u vaš život ući neki novi ljudi. Vodolija: Neki pripadnici ovog znaka bi mogli osjetiti da se njihov pogled na neke stvari u potpunosti mijenja. Ohrabriće vas da se ponovo povežete sa svojim korijenima ili čak stvorite svoju porodicu.

Možda će vam biti teško da se naviknete na ovaj novi osjećaj, ali dajte sebi vremena da se prilagodite promjenama koje vam mogu promijeniti život. prenosi “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh