Svaštara

SEDMIČNI HOROSKOP: Bikove čeka nova ljubav, a Vage veliki uspjeh u poslu

Poslušajte šta vam zvijezde poručuju, isplatiće vam se!

Ljubav - Wannabemagazine.com

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

OVAN
Nećete se dobro organizovati na poslu, zbog čega ćete se suočiti sa brojnim problemima. Kada je reč o ljubavi, niste sigurni da biste u ovom trenutku mogli da se prepustite voljenoj osobi, pa se povlačite. Pazite samo da “druga strana” ne protumači vaše ponašanje kao apsolutnu nezainteresovanost. Povedite računa o zdravlju, prilično ste osetljivi.

BIK

Na poslu sve ide uobičajenim tokom. Na ljubavnom planu novo poznanstvo može da vam unese vedrinu i radost u život. Iako nemate razloga za brigu, nervozni ste i napeti. Povećajte unos magnezijuma i više odmarajte.

BLIZANCI
Naslućivali ste komplikacije na poslovnom planu, ali niste mogli ni da pretpostavite kolike će razmere one dostići, posebno ako se bavite privatnim poslom. Ni u ljubavi vam ne cvetaju ruže, očekuju vas nesuglasice sa voljenom osobom. Potrudite se da ih izgladite, da ne bi eskalirale. Zbog svega što vam se događa, ne vodite računa o ishrani, što se može negativno odraziti na probavni trakt.

RAK
Ukoliko ste planirali da idete na poslovni put, bolje je da ga odložite, jer vas tokom naredne sedmice planete neće podržati. U ljubavi se situacija komplikuje, a Rakovi koji su bili neiskreni prema voljenoj osobi sada će biti razotkriveni. Grlo i sinusi su vam osetljivi, pa povedite računa.

LAV
Na polju finansija možete da očekujete manje oscilacije, a u poslovnom okruženju veći broj obaveza. Iako će vas to energetski iscrpljivati, voljena osoba će vam dati vetar u leđa da lakše pregurate ovaj krizni period. Kada je reč o zdravlju, moguće su manje hormonalne smetnje. Više odmarajte.

DEVICA
Iako odavno planirate da započnete neki novi projekat, sada nije pravi trenutak za to. Budite strpljivi još malo, doći će vreme kada će vas planete podržati da ostvarite ono što ste naumili. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, očekuju vas čarke sa voljenom osobom. Slobodnim Devicama smeši se zanimljivo poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Raka. Kada je reč o zdravlju, mogući su malaksalost i glavobolja.

VAGA

Konačno je došao trenutak kada ćete zablistati u punom sjaju na poslovnom planu. Projekat na čiju ste realizaciju dugo čekali započeće “preko noći”, a uspeh neće izostati. Na ljubavnom polju pokušavate da osvojite jednu neobičnu osobu. Da li ćete u tome uspeti, zavisi od truda koji budete uložili. Moguća je nesanica.

ŠKORPIJA
Posle brojnih poslovnih obaveza koje ste u prethodnom periodu priveli kraju, konačno možete da odahnete. Posla će biti, ali u razumnoj meri. Ukoliko vam je pažnju privukla osoba rođena u znaku Bika, situacija na ljubavnom planu mogla bi da bude vrlo interesantna. Povedite računa o hroničnim tegobama.

STRELAC
Smatrate da zaslužujete bolju poziciju i više novca za posao koji obavljate, ali se vaš nadređeni na to ne obazire. Pokušajte da mu razložno objasnite zbog čega ste nepravedno skrajnuti na radnom mestu. Voljena osoba nema previše razumevanja zbog vašeg neraspoloženja, pa su moguće sitne svađe. Osetljivi ste i podložni brojnim tegobama, posebno kada su kičma i koža u pitanju.

JARAC
Željni ste da samostalno upravljate svojim radnim vremenom, počela je da vas iritira rutina. Slobodni Jarčevi neće želeti da menjaju emotivni status, dok će oni koji su u vezi ili braku uživati u romantičnim trenucima sa voljenom osobom. Izbegavajte masnu hranu.

VODOLIJA

U ovom periodu nećete donositi racionalne odluke po pitanju finansija, pa rizikujete da napravite velike troškove. Na emotivnom planu bez bitnijih promena, ali uskoro stiže period koji će biti veoma turbulentan. Posebno povedite računa o zdravlju, preosetljivi ste i skloni upalnim stanjima.

RIBE
Na poslovnom planu nisu isključeni nesporazumi sa nadređenima i kolegama. Zauzete Ribe uživaće u romansi, a one slobodne razmišljaće o osobi koju su nedavno upoznale. Kada je reč o zdravlju, ne bi trebalo da bude većih problema. Savetuje se više rekreacije.

Astrolog: Ruža Ružanović

Telegraf


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh