Svaštara

Ljubavna astro analiza za Decembar – Šta mogu u ljubavi da očekuju Jarac, Vodolija i Ribe

Detaljna ljubavna astro prognoza za Decembar za osobe rođene u znaku Jarca, Vodolije i Riba.

Ljubavni par - Blogspot

Jarac: Početak mjeseca će biti jako miran za osobe rođene u znaku Jarca. Neki pripadnici ovog znaka bi trebali razmisliti o nekim važnim promjenama ako žele da njihov ljubavni život ide u pravom smijeru. Oni pripadnici ovog znaka koji su skoro uplovili u novu vezu bi mogli doživjeti neka iznenađenja koja bi mogla njihovu vezu odvesti u jedan sasvim novi smjer.

Ako želite da ova veza potraje pokušajte biti tolerantniji i pokažite razumijevanje prema partneru. Jarčevi koji su u braku bi mogli imati jako lijep odnos sa svojim partnerom u ovom mjesecu. Provešćete mnogo lijepih trenutaka sa svojim partnerom koji će vašu vezu učiniti mnogo boljom.

Slobodni Jarčevi bi mogli imati mnogo uspjeha kod pripadnika suprotnog pola ako pokažu samopouzdanje i budu odlučniji. Druga polovina mjeseca će biti posebno povoljna za započinjanje nove veze koja bi mogla promijeniti vaš život.

Vodolija: Prva polovina mjeseca bi mogla biti jako teška za osobe rođene u znaku Vodolije. Mnogi pripadnici ovog znaka neće biti u stanju da razdvoje privatni život od posla što će u velikoj mjeri uticati na njihov odnos sa partnerom.

Stvari bi se mogle popraviti u drugoj polovini mjeseca, ali pod uslovom da svog partnera ne opretećujete svojim poslovnim problemima i ne nosite stres sa posla kući. Vodolije koje su u braku bi mogle imati jako lijep i harmoničan mjesec.

Ukoliko uspijete izbjeći neke probleme i rasprave sa partnerom vaš brak će biti pun prijateljske atmosfere i lijepog odnosa sa partnerom. Vodolije koje su slobodne će biti jako oprezne prema pripadnicima suprotnog pola u prvoj polovini mjeseca.

Ako uspijete da se opustite i budete pozitivniji mogli biste ostvariti neka jako lijepa poznanstva koja bi mogla prerasti u lijepu ljubavnu vezu. Ribe: Odnos sa partnerom će biti jako miran tokom ovog mjeseca. Bićete jako pozitivni i optimistični što će odnos sa vašim partnerom učiniti mnogo boljim.

Osobe rođene u znaku Riba koje su u braku bi mogli uživati u mjesecu prepunom radosti i sreće. Zvijezde će vam biti posebno naklonjene što će vam omogućiti da uživate u ljubavi sa svojim partnerom. Nemojte dozvoliti da stres uzrokovan poslom utiče na vaš odnos sa partnerom.

Trudite se da kada završite sa poslom ne nosite probleme sa sobom kući. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli upoznati jednu jako zanimljivu osobu preko prijatelja ili članova svoje porodice. Ono što je jako važno jeste da držite oči širom otvorene i budete otvoreni za nova poznanstva. piše “Infpult“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh