Svaštara

Bik, Djevica i Jarac do 19. novembra upoznat će svoju srodnu dušu i udariti temelje svijetle budućnosti

Sve do marta 2022. godine, planeta ljubavi, ljepote i harmonije, Venera, boravit će u razigranom i inteligentnom znaku Jarca.

Horoskop - Globalshort.com

Ovakva zvijezdana konstalacija podstiče ljubavne odnose, ali i inicira nove obaveze i preuzimanje odgovornosti, piše Luftika.

Ovaj astro fenomen balansira između sna i jave i omogućava nam da neke velike snove zaista i ostvarimo.

Pojedine će Venera u Jarcu suočiti sa realnošću i bolnom istinom, pa će biti i onih koji će shvatiti da nisu napravili dobar izbor partnera. Mnoga očekivanja biće iznevjerena i maske će pasti.

Sa druge strane, biće i parova koji će osnažiti svoje odnose i koji će tokom Venere u Jarcu udariti temelje svetle zajedničke budućnosti.

Astrolozi takođe napominju da će tri znaka Zodijaka posebno emotivno profitirati u ovom periodu. Za osobe rođene u znaku Bika, Djevice i Jarca, kao i za osobe sa ascendentom ili ličnim planetama u ovim znacima, period do 18. novembra biće najbolji u ljubavnom smislu.

Zauzeti pripadnici ovih znakova koji su u dugim vezama ojačat će odnose sa partnerom i obnoviti staru strast, a posebno dobre vijesti čekaju one koji su još uvijek u potrazi za svojom srodnom dušom.

Taj susret vrlo vjerovatno će se dogoditi na neočekivanom mjestu i u neočekivano vrijeme, ali bez greške će ga prepoznati i osjetit će jake ljubavne varnice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh