Svaštara

ZAUVIJEK VAS PRECRTAJU, ONDA SAMO NESTANU: Ova 4 znaka horoskopa nikad ne opraštaju

Znate koji znaci su najveći zavodnici, koji su teški kao crna zemlja a koji nikako ne umiju s novcem. Sada saznajte koji znaci horoskopa će nestati iz vašeg života, a da nisu ni trepnuli!

Žena - Blogspot.com

Ova četiri znaka najlakše ostavljaju i “bježe” iz nečijeg života, bili to ljubavni partneri ili prijatelji!

Vodolija

Neće gubiti vrijeme, već će se okrenuti na peti i otići iz vašeg života zauvijek ako ste ih slagali, ili oni misle da jeste. Vodoliju je teško zadržati kada pomisli da je izdana, a dodatni problem je činjenica da ćete je jako teško ubijediti da nije u pravu.

Lav

Lav obožava lojalnost ali je nikako neće sam pokazati ako misli da je neko nije zaslužio. Lav ne veruje u druge šanse, ako mu se zamerite bilo čime što nije po njegovim visokim standardima, očekujte da vas bukvalno precrta iz života i možda vam se ni ne javi na ulici kada se sretnete.

Škorpija

Neće štedeti svoju žaoku, a ni vas, ako su joj povređena osećanja. Problem sa Škorpijom je što osećanja krije kao zmija noge, zbog čega nekada nećete ni znati šta ju je iznerviralo, samo ćete znati da više nemate nikakav kontakt s njom. Ako Lav ne zna za druge šanse, Škorpija ne zna za oproštaj. Pročitajte i ko su nesuđeni ljubavnici horoskopa!

Bik

Mnogo polažu na poverenje, i s njima je nekad teško jer će jako dugo vagati da li da vam oproste nešto što se zaista desilo, ili oni samo misle da jeste. Od Bika očekujte da vas samo “precrta” a vi ostanete u šoku jer mu ništa niste uradili. A možda je samo konačno prelomio zbog nečega što se desilo pre pola godine, godinu dana…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh