Svaštara

U kući mu našli 100 beživotnih tijela: Kad su vidjeli šta je radio sa njima nisu mogli da dođu k sebi

Uhapšen je na spavanju.

Dejvid Faler - Kent Police

Zastrašujući snimci koje je objavila policija Kenta pokazuju trenutak kada je ubica Dejvid Faler uhapšen u krevetu zbog bojazni da bi ovaj nekrofil mogao da napadne još stotine leševa.

Na snimcima se vidi kako je Faler odveden iz svog doma u Saseksu, gdje su pronađeni užasni dokazi gdje je zlostavljao tijela preminulih žena.

Policija je stigla u njegovu kuću da ga ispita o ubistvima Venddi Knel i Karolajn Pirs 1987. godine za koje se izjasnio krivim.

U njegovoj kući otkrili su i da je s*ksualno zlostavljao 98 mrtvih djevojaka i žena u mrtvačnici koju je napravio od svoje kuće.

Patolog Net Keri tvrdi da su mnoge od njih zlostavljanje na mjestu smrti ili poslije smrti.

U stanu mu je pronađeno više stotina diskova i materijala koje je snimao dok je činio monstruozna djela.

Na sudu u Mejdstounu Faler je priznao da je opštio sa najmanje 99 mrtvih tijela, a vjeruje se da su žrtve bile različitog uzrasta.

Prema navodima medija, najmlađa je bila devetogodišnja djevojčica, a najstarija starica od 100 godina.

Faler je inače bio zaposlen u bolnici kao nadzornik električnog održavanja u Mejdstounu.

Iako nije imao posebnu ulogu u mrtvačnici, imao je pristum svakom objektu u bolnici zahvaljujući kartici za prevlačenje, prenosi Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh