Svaštara

Sedmični ljubavni horoskop: Usamljenu Vagu čeka više od nove veze, Ovan treba da izbjegne ljubomoru

Saznajte šta sedmični ljubavni horoskop od 8. do 15. novembra 2021. godine!

ljubav - Vecernji.hr

Ovan

Bliži se povoljna nedjelja za romantične avanture. Zvijezde su postavljene tako da Ovan može svaki posao da pretvori u odličan način za jačanje odnosa sa voljenom osobom. Zajedničko rešavanje problema koristiće onima koji se bore u vezi. Takođe je važno zapamtiti da će ljubomora postati glavni neprijatelj veze.

Bik

Početkom nedjelje Bik će imati ljubavne probleme i nevolje. Noćna svijetla će vam pomoći da prevaziđete sve prepreke u odnosima ili na putu ka novoj ljubavi. Biku je važno samo da veruje i da ne podleže emocijama. Treba vjerovati u sebe i češće tražiti ljubavni savjet od onih koji su vam najbliži.

Blizanci

Situacija ljubavi prema Blizancima može biti nestabilna. Astrolozi savjetuju da provjerite da li je na ljubavnom planu sve dobro. Da li je druga polovina gajila ljutnju, zar obećanja nisu ostala neispunjena? Ove nedjelje morate da se oslobodite pritužbi i ptkrijete sve karte. Blizanci su promenljivi znaci zodijaka, a oproštaj vam može donijeti mir.

Rak

Rakovi moraju biti oprezni prema ljutim i toksičnim ljudima. U ličnom životu počinje vrijeme promjena. Ne brinite o sitnicama. Čak i ako ljubavne okolnosti ne idu u prilog Rakovima, uvijek možete da napravite pauzu, budete u samoći. Počinje vrieme kada možete slobodno da birate bez straha od posljedica.

Lav

Glavni ljubavni zadatak Lavova ove nedjelje biće pronalaženje ravnoteže između posla i odnosa. U vezi je važno biti pažljiviji prema osobi u blizini, pratiti njeno raspoloženje i izbjegavati svađe. Pažnja i briga su neophodni za održavanje harmonije.

Djevica

Astrolozi upozoravaju Djevicu da se u njihovim životima može pojaviti ljubavna drama. Nije bitno ko je kriv i zašto je veza pukla. Glavna stvar je da još uveijk postoji šansa da se spreče fatalni događaji. Djevice treba da pokažu mudrost i da nauče da upravljaju svojom energijom kako ne bi izgubile sreću u ljubavi.

Vaga

Vaga treba da se bavi duhovnim razvojem. Privremene poteškoće u ljubavnim poslovima mogu nastati zbog emocionalne nestabilnosti. Ako Vaga nastavi da se udubljuje u sebe i kažnjava sebe za greške iz prošlosti, još više će se uvući u probleme. Usamljenu Vagu čeka više od nove veze.

Škorpija

Intuicija Škorpije će ove nedjelje proraditi punom snagom, što će uticati na sposobnost predviđanja budućih događaja i unaprijed saznanja prirode potencijalnih partnera. Porodične Škorpije treba da budu češće u blizini svojih voljenih.

Strijelac

Zaljubljeni Strijelčevi ljudi treba da pokažu hrabrost i asertivnost. Fascinantni i pozitivni događaji očekuju i predstavnike ovog znaka. Potrebno je da svoj optimizam podijelite sa najmilijima i budite spremni da pomognete. Astrolozi vjeruju da će zvijezde i planete pomoći Strijelcu ove nedjelje da prepozna i ispravi karmičke greške, uključujući i ljubavne.

Jarac

Jarčevi, koji sada imaju poteškoća u ličnom životu ili u procesu traženja srodne duše, moći će da isprave situaciju. Na primjer, možete napraviti pozitivne promjene. Ovo će uspostaviti harmoniju i čak riješiti probleme. Krajem nedjelje, usamljeni Jarčevi moraju izbjeći strah od budućih promjena.

Vodolija

Planete i zvijezde su u harmoniji, uronite u ponor romantike i osjećanja. Ništa ne može spriječiti Vodoliju da bude srećna. Ovo se odnosi i na one koji su već u vezi, i na one koji su tek u fazi traženja ljubavi. Svi koji traže ljubav treba da pobjede strah.

Ribe

Zvijezde i planete će ove nedjelje započeti ljubavnu promjenu. Noćna svijetla će pomoći da se otvori veo tajne koji skriva budućnost. Porodičnim i ljubavnim Ribama bolje je da se ne miješaju u život voljenih, prenosi Sensa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh