Svaštara

SNIMAK IZ BOLNICE RASPLAKAO SRBIJU: Društvene mreže se usijale, ljudi mole – Pustite ga na pet minuta, imajte srca (VIDEO)

Na videu je pas, koji maše repom i čeka.

pas,srbijadanas

Opšta bolnica Prijepolje, od jutros čeka vlasnika koji je smešten na intrenom odeljenju – osvanuo je opis uz video juče na Podgoričkom vremeplovu.

– Kakva ljudina od psa – bio je prvi komentar, a onda su samo počeli da se nižu. Koliko voli , veliki verni prijatelj , a mi … ne umemo ceniti ništa ni voleti, samo interes (čast manjini koja nije tako sebična).

View this post on Instagram

A post shared by Подгорички времеплов (@podgoricki_vremeplov)


– Dokaz koliko je pas veran prijatelj? ni sin ga toliko ne bi čekao kao ovaj pas, ko voli i ima psa-mačku, zna šta je pravi prijatelj???ćao A pustite ga kod vlasnika barem 5 minuta. Imajte Daj Bože da mu vlasnik ozdravi?Neki treba da uče od ovog divnog psa,piše Srbijadanas

– On tebi ispuni deo života,a ti njemu čitav život….??


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh