Svaštara

3 HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA SREĆA OD 4. NOVEMBRA DOK JE MLAD MJESEC U ŠKOPRIJI: Očekuje ih razvoj, obilje, ljubav i novac!

3sretna horoskopska znaka za vrijeme mladog Mjesec u Škorpiji – očekuju ih velike pozitivne promene od 4. novembra!

Mlad mjesec - Ilustracija / Astrosudbina.com

Horoskop otkriva da će mlad Mesec u znaku Škoprije donijeti velike promjene za sve znakove Zodijaka, počevši od 4. novembra 2021. godine. Ovo je period kada se suočavamo sa stvarima koje smo uradili u prethodnih godina dana, bilo da su to greške ili uspjesi. Novembarski mald Mjesec nas podsjeća da treba da prihvatimo, učimo, rastemo, mijenjamo se i pokušavamo.

Astrolozi otkrivaju koja će 3 horoskopska znaka imati najviše sreće dok je mlad Mjesec u Škopriji, od 4. novembra:

BIK

U novembru zaboravljate na durenje i ograničenja. Željeli ste uspjeh na radnom mjestu, a to ćete uspjeti i da ostvarite. Svim ambicioznim Bikovima otvaraju se vrata brojnih mogućnosti tokom perioda mladog Mjeseca od 4. novembra. Ovo je sjajno vrijeme za formiranje i razvoj odnosa. Fokus je na posvećenosti i dugoročnom planiranju. Ono što je najjasnije tokom mladog Mjeseca jeste da je vrijeme da kažete šta mislite i krenete ka ostvarenju svog sna. Idealan je period za početak nove karijere, jer mlad Mjesec donosi pokretačku energiju. Samo pozitivno i sjajne stvari su pred vama.

DJEVICA

Profesionalno, mlad Mjesec u novembru donosi velike koristi Djevici. Uvjerite se da ste otvoreni za mogućnosti na poslu. To takođe može značiti drugu vrstu posla ili potpuno drugačiji razvoj karijere. Mlad Mesec 4. novembra može vas podstaći da putujete ili planirate putovanje, dok će vam Venera dati osjećaj sigurnosti. Na romantičnom planu očekuje vas zabava, dobar provod i srećne šanse. Promijenite vaš odnos prema određenim stavrima koje su vas ranije zabrinjavale. Vladavina mladog Mjeseca je idealna za upisivnaje nekog kursa i širenje znanja.

VODOLIJA

Ako neki znak osvaja džek pot sreće tokom mladog Mjeseca u Škorpiji, to je sigurno Vodolija. Horoskop vam predviđa značajne novčane transakcije. Univerzum šalje vibracije obilja, a ovaj period donosi sreću, avanture, pobjede, nove pravace i kreativne poduhvate. Iskoristite svaku priliku koja vam se pruži. Bićete pomalo skloni takmičenju, ali vladaće zdrava atmosfera na polju posla i uspjećete da ostvarite dugo očekivani plan. Mlad Mjesec vam daruje optimizam, hrabrost i želju za rizikom – oslobodite se starih strahova i priđite bliže sreći. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh