Svaštara

SRETAN KRAJ POTRAGE: POLICIJA NAŠLA DJEVOJČICU (4) NESTALU PRIJE DVIJE SEDMICE

Četvorogodišnja djevojčica koja je nestala iz jednog kampa u Australiji prije više od dvije nedjelje bezbjedna je i vraćena je roditeljima nakon što je policija pronašla i spasila iz jedne kuće, saopćile su danas australijske vlasti.

djevojčica - Hayat

Policija je rano jutros provalila u kuću u Karnarvonu, gradu udaljenom oko 100 km južno od kampa i pronašla malu Klio Smit u jednoj od soba.

Jedan od policajaca ju je podigao u naručje i pitao ‘kako se zoveš, a ona je rekla da se zove Klio – rekao je zamjenik komesara policije Zapadne Australije Kol Blanč na lokalnoj televiziji i potvrdio da je jedan muškarac priveden.

Kleo je posljednji put viđena u šatoru svoje porodice oko 1.30 po lokalnom vremenu 16. oktobra u udaljenom kampu Blouhols Šaks u Makleodu, oko 900 km sjeverno od Perta, glavnog grada države Zapadna Australija.

Australijska policija sumnjala je da je djevojčica oteta i ponudila je nagradu od milion australijskih dolara (743.000 dolara) za bilo koju informaciju koja bi dovela do pronalaženja male Klio. prenosu “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh