Svaštara

Bik, Rak, Škorpija i Ribe 4. novembra otvaraju novo poglavlje u ljubavnom životu

Mlad Mjesec u Škorpiji, koji pada 4. novembra 2021, predstavlja posebnu priliku da se oslonite na svoju intuiciju.

Horoskop - Sibenik.in

Mlad Mjesec je događaj koji se dešava kada se sunce upari sa mjesecom, i tada imate priliku da steknete jasnoću oko novog poglavlja koje želite da otvorite tokom naredne dvije sedmice (do sljedećeg punog mjeseca) i narednih šest mjeseci (kada nastupi odgovarajući pun mjesec).

Sa novim mjesecom koji pada u magnetnoj, duboko emocionalnoj, duhovno nadarenoj Škorpiji, osjećat ćete pojačanu intuiciju i potencijalno ste voljni da preispitate osjećanja.

Ovan
Sa mladim mjesecom koji pada u vašu osmu kuću se*sualne intimnosti i zajedničkih resursa, prilagodit ćete se onome što vam je potrebno — i promjenama koje ćete možda morati da napravite — da biste se osećali ugodnije dok sa nekim dijelite bankovni račun ili svoj krevet.

Bik
Mladi mjesec pada u vašoj sedmoj kući partnerstva, tako da je u ovom trenutku sve u vezi sa vašim najbližima i vezama, bilo da su romantične, platonske ili profesionalne.

Blizanci
Mlad mjesec je u vašoj šestoj kući rutine i zdravlja, tako da je to lijepa prilika da vjerujete intuiciji oko onoga što vam je svakodnevno potrebno da biste se osjećali uravnoteženije i vitalnije.

Rak
Padajući u vašu petu kuću romantike, ovaj mlad mjesec mogao bi da označi uzbudljivo novo poglavlje u vašem ljubavnom životu. Nemojte se iznenaditi ako otkrijete da se krećete u uzbudljivom novom pravcu sa svojim trenutnim ili potencijalno novim partnerom.

Lav
Mlad mjesec pada u vašu četvrtu kuću kućnog života, postavljajući temelje za preseljenje u novi dom ili za početak potpuno nove ere za vaš unutrašnji, intimni život.

Djevica
Mlad mjesec u vašoj trećoj kući komunikacije ističe vašu radoznalost i društvenu energiju, pomažući vam da se povežete sa drugima i dođete do ideja koje bi mogle da dovedu do zadovoljavajuće saradnje.

Vaga
Pošto je mlad mejsec u vašoj drugoj kući prihoda, sjajno je vrijeme da smislite novi pravac za ulaganje ili iznošenje vaših vještina kako biste povećali priliv novca.

Škorpija
Zahvaljujući mladom mjesecu koji pada u vašem znaku, ovo je početna tačka za značajnu promjenu u tome kako se pojavljujete u društvu. Vaši sopstveni ciljevi — kao i oni koji se odnose na partnerstvo — sada će sigurno biti istaknuti.

Strijelac
Sa mladim mjesecom u vašoj dvanaestoj kući duhovnosti, ovaj trenutak je zaista pogodan za meditaciju, odmor i punjenje, tako da možete da steknete više jasnoće o tome kako želite da se pozabavite velikim ciljevima – posebno na svakodnevnoj nivou.

Jarac
Mladi mjesec je u vašoj jedanaestoj kući umrežavanja, tako da možete da zaronite u veliki grupni projekat, razred ili saradnju. Osjećajući se kao deo tima, osjećate se još više utemeljenim.

Vodolija
Kada padnete u svoju desetu kuću karijere, poželjet ćete da napravite značajan korak da biste ostvarili svoje dugoročne profesionalne ciljeve. Možda je vreme da razgovarate o svojim težnjama..

Ribe
Ovaj mladi mjesec u vašoj devetoj kući avanture je prilika da raširite krila i izađete iz zone udobnosti. Što više znanja možete da upijete i u komunikaciji, iskoristite šansu, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh