Svaštara

Valentina zaboravila telefon u taksiju: Zbog onog što se desilo sljedećeg jutra život joj je postao PAKAO

Nije mogla da vjeruje da će je se stidjeti svi koji je poznaju.

Valentina Mor Velaskez - Instagram

Prethodnog vikenda na društvenim mrežama postao je viralan snimak s*ksualnog odnosa Valentine Mor Velaskez iz Venecuele i njenog sadašnjeg partnera Samija.

Oboje su tada doživjeli traume, a influenserka je molila i preklinjala onog ko je postavio i sve one koji šire snimak da to prestanu da rade.

– Molim vas, pomozite mi da mi se vrati telefon, ne znam zašto mi se ovo dešava. Moj dečko i ja se jako stidimo ove situacije i preklinjem vas da izbrišete sve ovo što je objavljeno – napisala je Venecuelanka, prenosi La Kalle Blue Radio.

Prema detaljnijem objašnjenju, djevojka se kobne večeri vraćala kući iz grada, a telefon je zaboravila u taksi vozilu.

Valentina i njen dečko doživeli su veliku neprijatnost, Foto: Instagram/@valentinamoroficial01
Sledećeg jutra, intimni snimak iz telefona koji su verovatno napravili za sopstvene oči, završio je na internetu i pregledalo ga je nekoliko miliona ljudi.

– Valentina je zaboravila telefon u taksiju. Ne znam šta se dogodilo kasnije i ko je objavio snimak, ali očigledno da je taksista čačkao ili je dao telefon nekom ko je došao do snimka – naveo je Semi, koji je morao da ugasi profile na društvenim mrežama zbog kritika koje je trpio.

Bilo je, međutim, i onih koji misle da su Valentina i dečko namjerno pustili snimak u javnost kako bi dobili na popularnosti, ali oboje kategorički odbacuju takve navode, piše Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh