Svaštara

Dodirnuo joj spontano KOLJENO na sjedeljci, poslije čega joj je pao mrak na oči: Usljiedila je brutalna osveta

Ovakav epilog zabave niko ni u najgoroj noćnoj mori nije očekivao.

Ketrin Meri Džons - MEN Media/mirror.co.uk

Britanka Ketrin Meri Džons (41) pretukla je poslije sjedeljke na ulici Džona Vitlbija (36) metalnom šipkom jer ju je tokom zabave kod prijatelja neprikladno dodirnuo po koljenu, što joj se očito nimalo nije dopalo.

Majka troje djece zbog ovog napada uhapšena je i zatvorena na 30 mjeseci.

Ketrin Džons bila je na sjedeljci sa partnerom, zabavi koju je priredila upravo Džonova bivša djevojka Hejli.

Na sjedeljci se mnogo pilo i pjevalo, pa je u nekom trenutku kada je ostala sama Ketrin Džonov potez doživjela kao udvaranje, što ju je razbjesnilo.

Napad se dogodio u pola sedam ujutro kada su se svi vraćali sa sjedeljke. Ketrin se sakrila u žbunju kraj zgrade čekajući da se Džon sam uputi ka kući, a onda ga je udarila po glavi šipkom. Kada je pao, nastavila je da ga udara do te mjere, da nesrećni muškarac više neće moći da hoda kao prije.

Ne samo što nije marila za to da ga je napadom pretvorila u invalida, već mu je ponosno rekla da tako prolaze muškarci koji se udvaraju zauzetim ženama.

Tada je na ulicu istrčao i Džoel Hol, Ketrinin partner koji ne samo što je nije zaustavio u prebijanju Vitlbija, već joj se pridružio udarajući čovjeka na zemlji u glavu.

Jedan od svjedoka sa prozora obližnje zgrade rekao je da je čovjek na zemlji molio par da prestane s napadom, dok je žena svo vrijeme vrištala u magnovenju probudivši cijeli komšiluk.

– Djelovalo mi je da će ga na licu mjesta ubiti. Nije željela da prestane sa udaranjem – rekao je svedok.

Džon Vitlbi pretrpio je nagnječenje lobanje, polomljena rebra i nogu i narednih dana ležao je u bolnici. Policiji je rekao da je njegova ruka na sjedeljci spontano došla do Ketrininog koljena dok joj je pričao neku priču i da nije toliko lud da bi joj se udvarao kad je i sam otac dvoje djece i ima partnerku.

– Bila je pijana, kao i njen dečko. Udarali su me toliko da sam na kraju izgubio svijest. Želio bih da dobije najstrožu moguću kaznu – rekao je Vitlbi na sudu, piše Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh