Svaštara

Djevice, Škorpije i Ribe snove pretvaraju u javu i smiješi im se blistava budućnost

Prema tvrdnjama astrologa tri znaka Zodijaka imaju posebnu moć volje i upornosti. Zahvaljujući tim osobinama planovi im se naposljetku uvijek ostvare.

Djevica u horoskopu - Jutarnji.hr

Žene rođene u ova tri znaka imaju izuzetno sposobnost donošenja ispravnih odluka, dobro predviđaju buduće korake i same stvaraju svoju budućnost.

Djevica
Žene Djevice imaju istančano oko za detalje i odlično primijećuju. Ništa neće tvrditi, ako u svoje riječi nisu apsolutno sigurne. Ono što Djevica kaže, to je tako.

Djevice slijepo prate svoj put ambicija i neće preduzimati nikakve rizične korake. Djevice najbolje od svih žena osjete vibracije svijeta koji ih okružuje i njihove riječi su najvrijednije blago.

Njihova intuicija je veoma jaka i njih nadolazeća opasnost ne može iznenaditi, kao što im se rijetko događa da propuste dobru priliku.

Škorpija
Škorpija uvijek prati svoj unutrašnji glas i intuicija ih nikada ne iznevjeri. Isto pravilo važi i kada je u pitanju njihova poslovna procena, pa Škorpije bez izuzetka znaju gdje je greška, a gdje je profit.

Škorpije imaju urođeni osjećaj kada i na kom mjestu treba da budu. Nova poznastva i ostvarivanje kontakata ide im kao od šale, a vrlo uspješno slijede tragove sudbine.

Sve što Škorpija misli, govori i radi podređeno je njenim planovima i ambicijama. Ništa je neće zaustaviti sok ne ostvari zacrtano.

Ribe
Žene Ribe karakteriše nevjerovatna energija, a njihov životni put je čudesan. Ono što Škorpija naumi, Škorpija to i ostvari.

Ona živi svoje snove, romantična je i maštovita, ali i vrlo razumna i prizemna kada situacija to zahtjeva. Ribe odlikuje velika empatija i emotivnost i sretnu su kada mogu drugima da pomognu. Za sve to vrijeme, Ribe ne zanemaruju svoje potrebe i životne ciljeve.

Ribe krasi snaga i mudrost, a njihova emocionalna inteligencija razvijenija je od svih znakova. Kada se na nešto ustreme, ne odustaju dok to uspješno ne završe, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh