Svaštara

Napravljene naočare koje pokrivaju cijelo lice

Poznati japanski brend nedavno je pustio u prodaju neobične naočare za sunce, koje ne štite samo vaše oči od štetnog ultraljubičastog zračenja, već i vaš nos, usta i druge dijelove lica.

naočale - Screensoht

Ove naočare za sunce, ili je možda bolje reći vizir za sunce, napravljene su od polikarbonata, veoma su izdržljive i ne gube svoj oblik poslije dugogodišnjeg nošenja. One su takođe otporne na vjetar i ne magle.

Neobični japanski model stavlja se na lice na isti način kao obične naočare za sunce, zbog čega nisu manje udobne za nošenje.

Mada izgledaju veoma futuristički, čini se da su ove naočare najzgodnije za lijene ljetnje dane, kada nas mrzi da nanosimo zaštitnu kremu na lice.

Naočare se za sada prodaju samo preko japanskog Amazona.

Ako prođu tržišni test i postanu hit među ljudima, ne sumnjamo da ćemo ih uskoro vidjeti i u našim krajevima, prenosi Prva.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh