Svaštara

Ljubavni horoskop do 31.10. – Vodolije ne dajte da vam se miješaju u vezu, Ovnovi budite zreliji

Detaljan ljubavni horoskop za sedmicu od 25. do 31. oktobra za sve znakove Zodijaka.

Sreća - Net.hr

Ovan: Jako je važno da počnete da se ponašate zrelije i razmišljate racionalnije kako biste prepoznali svoje greške i kako biste mogli da ih ispravite. Samo tako ćete vi i vaš partner moći da se opustite i uživte. Ako ste slobodni vaš šarm i dobro raspoloženje će vam pomoći da privlačite osobe suprotnog pola sa lakoćom.

Bik: Morate priznati da imate probleme u vezi i početi da ih rješavate. Prestanite da ih ignorišete i učinite sve što možete da ih popravite i poboljšate raspoloženje između vas i vašeg partnera. Tokom vikenda uradite neke prijatne stvari zajedno sa svojim partnerom.

Ako ste slobodni, prestanite da se osećate jadno i učinite sve što je potrebno da promenite svoj status. Blizanac: Provodite više kvalitetnog vremena sa svojim partnerom, radeći stvari koje će vas oboje usrećiti i oživjeti vašu vezu.

Kad se približite, oboje ćete osjetiti potrebu da zajedno razgovarate o svojoj budućnosti. Ako ste slobodni, zvijezde će vam pomoći da upoznate zanimljive ljude i vratite se u igru. Rak: Ova sedmica će biti jako optimistična, a vi i vaš partner bi se mogli dodatno ptibližiti i ojačati vašu vezu. prneosi “Infpult“.

Pokušajte da ne budete toliko posesivni, jer biste inače mogli naštetiti vašoj vezi. Ako ste slobodni, uzmite stvar u svoje ruke i ne očekujte da će vam drugi pomoći. Lav: Osobe rođene u znaku Lava bi svoju vezu mogle podići na jedan viši nivo.

Vaša strast će biti na višem nivou što će oživjeti iskru između vas. Ako ste slobodni, nemojte sedeti mirno i očekivati da će vam drugi pomoći. Uzmite stvar u svoje ruke, probudite se i povucite prave poteze. Djevica:Morate se približiti svom partneru i provesti neko kvalitetno vrijeme zajedno, uprkos poteškoćama u svakodnevnom životu.

Isplanirajte romantičnu večeru, ili čak mali izlet koji će vas okrijepiti. Ako ste slobodni, zabavite se sa prijateljima i možda vas tamo čeka prijatno iznenađenje. Vaga: U vašoj vezi morate neke stvari ispraviti kako ne biste patili ni vi ni vaš partner.

To će vam pomoći da ojačate temelje vaše veze i uživate u svakom trenutku. Ako ste slobodni, uzmite stvari u svoje ruke i promijenite svoj ljubavni život, ne očekujući pomoć drugih ljudi. Škorpija: Trebali biste razmisliti o promjeni svog ponašanja i fokusiranju samo na ono što je zaista važno.

Ako budete insistirali na malim stvarima, stalno ćete stvarati probleme ni iz čega. Opustite se i radite stvari koje vam oboje odgovaraju. Ako ste slobodni, prestanite da se sažaljevate i da se osećate jadno. Izađite i zabavite se.

Strijelac: Vrijeme je da zauzmete odgovorniji stav prema vašoj vezi. Morate iskreno razgovarati sa svojim partnerom, kako biste oboje znali kuda stvari idu. Moći ćete napraviti novi početak i pokušati da sve ispravite. Ako ste slobodni, vaše svježe raspoloženje će vas natjerati da izađete i hrabro priđete osobi koja vas zanima.

Jarac: Neke stvari koje su vezane za vaš ljubavni život vas trenutno ne zadovoljavaju pa ćete željeti da ih promijenite. Ako u tome uspijete to bi vam moglo donijeti mir i lakoću u vezu. Ako ste slobodni, otvorite oči. Neko od vaših prijatelja se zanima za vas, a vi to još niste shvatili.

Vodolija: U vašem privatnom životu sve će se poboljšati jer će komunikacija s vašim partnerom biti savršena. Uspijete li održati ovakav odnos i dobru komunikaciju izbjeći ćete sve moguće teškoće. Ne dopustite nikome da se miješa u vašu vezu, jer to može samo stvoriti probleme.

Ako ste slobodni, uskoro ćete upoznati zanimljivu osobu i započeti nešto lijepo s njom. Ribe: Morate postati izražajniji i otvoreniji prema partneru, jer će vam to pomoći da se povežete i zbližite. Imat ćete vremena da isplanirate mali, romantični bijeg koji će vam pomoći da se opustite i odmorite od surove stvarnosti.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh