Svaštara

Vaga, Jarac i Škorpija u 2022. godini osjetit će svu magiju ljubavi i živjeti romantičnu bajku

Astrološka prognoza predviđa da će 2022. godina doneti velike promjene na polju ljubavi za gotovo sve znakove Zodijaka.

Ljubav - Pult24.info

Jedni će tragati za većom slobodom u odnosima, a drugi će poželjeti da zasnuju, ili prošire postojeću porodicu. Kojoj god grupi pripadali, neophodno je da se oslobodite svih strahova i sumnji kako biste svoje ljubavne planove sproveli u djelo.

Ipak, tri horoskopska znaka posebno će tokom 2022. godine imati ljubavne sreće.

Vaga
Kada je ljubav u pitanju, Vage će tokom 2022. godine biti spokojne i srećne.

Tokom ljetnjih mjeseci nova poznanstva biće najizglednija, ali ako požele da vezu podignu na viši nivo od prolazne ljetnje avanture, morat će da otvore svoje srce i pokažu prave emocije.

Ozbiljniji pomak u vezama Vage će osetiti krajem ljeta i početkom jeseni. U oktobru će Vage zračiti posebnim šarmom i energijom, što neće proći neopaženo kod suprotnog pola, te su moguće i nove romanse.

U finalnom kvartalu godine pred Vagama će biti skladan i nekonfliktan period.

Jarac
Početak 2022. godine Jarčevima će biti obojen romantikom i bajkovitim odnosima. Početak godine biće idealan period za jačanje ljubavnih veza i brakova, a slična situacija nastavit će se i na proljeće.

Jun, sredina septembra i novembar periodi su harmonije i međusobnog razumijevanja u odnosima. Krajem jula i početkom avgusta, Jarčevi bi trebalo da kontrolišu svoje emocije i postanu empatičniji prema svom partneru kako bi još više razvijali odnos.

Poštujte slobodu svog partnera, što je uz poverenje presudna stavka u ljubavnim odnosima. Iskrenom pričom i romantičnim trikovima mnoga će srca biti osvojena i zaljubljena.

Škorpija
Početkom 2022. godine Škorpije biće u dobrom periodu i svoje ljubavne odnose podići će na viši nivo. Mnogi pripadnici ovog znaka počet će zajedno da žive, a neki će odlučiti i da svoju vezu ozakone.

Nova poznanstva su moguća u aprilu i maju. Sličan period se takođe očekuje u julu i avgustu, kada će Škorpije biti preplavljene emocijama i osjećanjima.

Manji nemiri u ljubavnim odnosima su mogući u junu i septembru, ali već od sredine septembra odnosi će ponovo postati harmonični i stabilni.

U novembru napravite zajednički plan, jer vam kraj 2022. godine donosi krupne i neočekivane promjene, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh