Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU. 23. OKTOBAR 2021

Strelčevima ljubomora muti razum, Ribe poseban oprez zbog povreda

OVAN

POSAO: Pojavljuju se dobre prilike koje bi trebalo iskoristiti. Sada primećujete kako se veliki trud može isplatiti i unovčiti. LJUBAV: Neko već duže vreme želi da vam se približi ali ne zna kako. ZDRAVLJE: Sve je u redu.

BIK

POSAO: Prilično ste upućeni na tuđe poslove, namera vam je ostaviti dobar utisak na okolinu i to vam polazi za rukom. LJUBAV: Vi ste obožavani od strane partnera. Osećate se kao najsrećnija osoba na svetu. ZDRAVLJE: Odlično.

BLIZANCI

POSAO: Pozitivna događanja na polju komunikacija, javnih nastupa, putovanja i edukacija. LJUBAV: Bićete u prilici da ostvarujete nove kontakte i veze. To vas osvežava. ZDRAVLJE: Trudite se da bude sve dobro.

RAK

POSAO: Pridržavajte se isprobanih formula u poslovanju, jer ćete tako svojom profesionalnošću osigurati siguran uspeh. LJUBAV: Upoznaćete osobu koja će vas podstaknuti da razmislite o ozbiljnoj vezi. ZDRAVLJE: Problemi s varenjem.

LAV

POSAO: Ozbiljnije ćete morati sagledati svoje privatne i poslovne situacije u životu. Ne mešajte danas jedno s drugim. LJUBAV: Danas možete imati nov početak veze uz uzburkale strasti. ZDRAVLJE: Bol u leđima.

DEVICA

POSAO: Dinamika koja će danas biti prisutna i faktori rizika odgovaraju vašoj analitčkoj prirodi. LJUBAV: Neko vas tajno obožava. Osmotrite dobro svoju bližu okolinu. ZDRAVLJE: Pluća su vam slaba.
VAGA

POSAO: Zapaženi uspeh na poslovnom planu. U prvom planu ste. Sve oči su uprte u vas. LJUBAV: Ljubavni zanos tokom celog dana. Naglašene strasti sa partnerom. ZDRAVLJE: Ne fali vam ništa.

ŠKORPIJA

POSAO: Planetarni aspekti vas usmeravaju na preuzimanje aktivne uloge i odgovornosti uvezi vaše dalje perspektive u kolektivu. LJUBAV: Prema voljenoj osobi budite nežni i pokažite što osećate. Budite hrabri. ZDRAVLJE: Sve je u najboljem redu.

STRELAC

POSAO: Ovaj dan najavljuje događaje koji traže lično dokazivanje i usavršavanje. Budite u pripravnosti LJUBAV: Ne dopustite da vas ljubomora odvede na loš put. ZDRAVLJE: Migrena.

JARAC

POSAO: Vaše ambicije će kulminirati. Vaša sposobnost i cilj koji ste si postavili danas donosi rezultate. LJUBAV: Ne zaboravite da u ljubavi treba i davati, tako ćete i sebi i partneru olakšati mnoge situacije koje nadolaze. ZDRAVLJE: Noge su vam ukočene, trnjenje.

VODOLIJA

POSAO: Situacija je povoljna za različite transakcije, investiranja i kreditne aranžmane. Vi ćete lako prepoznati dobitnu kombinaciju. LJUBAV: Nemate razloga za brigu, partner vas obožava. Opustite se. ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE

POSAO: Nema potrebe za brigom i za nervozom, sve će doći na svoje. Nekad bi trebalo da unapred isplanirate strategiju. LJUBAV: Ako ste skoro ušli u vezu ona može biti trajnijeg karaktera. Uživajte s partnerom. ZDRAVLJE: Povrede ekstremiteta gornjih,piše https://lepaisrecna.mondo.rs/


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh