Svaštara

Slavni glumac je ovo napisao samo tri sata prije nesreće: Nakon nesreće objava je izbrisana

Alec Baldwin, slavni glumac samo tri sata prije nesreće postavio je sliku na Instagramu ispod koje je napisao da je veoma umoran.

Alec Baldwin - Deadline

“Povratak u kancelariju, lično. Čovječe, iscrpljujuće je”, stajalao je ispod fotografije koja je nakon nesreće obrisana, pišu svjetski mediji.

Na fotografiji je glumac bio u kaubojskom kostimu i u jednoj ruci je držao jaknu, u drugoj šešir, a na košulji i jakni su vidljivi tragovi krvi i zaista je moglo da se primijeti da je glumac na izmaku snage.

Nedugo i prije njegovog posta na Instagramu, Baldwin je razgovarao sa svojom suprugom koja je na svom Instagram storiju potvrdila da je glumac (68) izgledao preumorno i da je imao velike podočnjake.

Podsjetimo, glumac je na snimanju filma tokom akcionih scena i rukovanja vatrenim oružjem slučajno usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins (42) i ranio reditelja Joela Souzu (48).

The Sun je objavio fotografiju prije nego je glumac obrisao sa svog profila. prenosi “Novi“.

fotografija, Alec Baldwin – novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh