Svaštara

Anđela se sa mužem i sinom vraćala iz Grčke, a zbog jedne banalnosti preživjela je torturu na aerodromu

Stjuardesama je zasmetao mališan koji nije imao masku jer je bio alergičan.

Žena - Freepik/Freepik/Pixabay.com

Anđeli Artis (31) i njenom mužu Darijanu nije dozvoljen ulaz na transatlantski let sa londonskog Hitroa u američki Šarlot jer njihov dvogodišnji sin Mejzon nije imaao zaštitnu masku.

Oni su bili na odmoru u Grčkoj, a kući u Ameriku trebalo je da se vrate preko Londona. Međutim, tvrdi Anđela, kada je stjuardesa pokazala prstom u njeno dijete, odmah su bili izbačeni iz aviona.

Oni su morali da prespavaju u smještaju na aerodromu, pijre nego što su sutradan uhvatili drugi let.

– U početku su stjuardese bile divne. Tepale su mom sinu i dale mu lizalice. Međutim, 25 minuta prije nego što je trebalo da poletimo, prišla je jedna od njih i rekla da beba mora da stavi masku ili da napustimo avion. Nisam imala pojma da je to stroga politika kompanije jer kad smo putovali za Grčku, niko mu nije tražio masku – rekla je Anđela za Metro.

– Moj sin ne može da izdrži duže od dva minuta sa maskom jer je mali i alergičan je i odmah počne da se guši i ne može normalno da diše. Snimala sam telefonom taj incident, nakon čega mi je odgurnula ruku. Svi su bili šokirani zbog čega to rade – navela je ona.

Anđela je u suzama sa porodicom napustila avion i žalila se predstavništvu Amerikan Erlajnza.

– U osnovi su se složili sa nama i smatrali su da nije u redu da zaustave let i izbace naas zbog dvogodišnjeg djeteta – istakla je Anđela, koja je na Instagramu podijelila detalje neprijatnosti na aerodromu u Londonu, prenosi Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh