Svaštara

OVA 4 ZNAKA ZODIJAKA ĆE PRONAĆI SRODNU DUŠU U 2022! Moćan period koji donosi SREĆU U LJUBAVI

Ukoliko niste zadovoljni ljubavnim životom, onda možda spadate u znakove kojima će zvijezde donijeti ljubav u 2022. godini.

Ljubav - Pult24.info

Astrolozi nagovještavaju da će pojedini znakovi doživeti romansu i emotivne promjene na bolje. Neko će se zaljubiti kao nikada do sada, a pojedini znakovi će stati na ludi kamen.

VAGA

Vama su zvijezde naklonjene kada je ljubav u pitanju. U julu 2022. godine je moguća nova romansa. Ukoliko budete imali vezu tada, onda bi mogla da preraste u nešto više. Veza započeta u julu može da ima sigurnu budućnost.

BIK

Ukoliko ste usamljeni, od februara 2022. godine stiže velika emotivna promjena. Ljeto vam je povoljno za ljubav, a odnosi će biti skladni. Prilika za romantične trenutke će biti u proljeće. Budite otvoreni prema novim poznanstvima. Pred vama je godina u kojoj ćete otvorenije pokazivati svoja osjećanja. Nema tajni i skrivanja, tako da ćete otvoreno pričati o svojim emocijama.

JARAC

Ukoliko mislite samo na posao i zamišljate da će to biti primarno naredne godine, onda se varate. Vi ste znak koji će već početkom naredne godine doživiti romantiku i strast. Budite otvoreniji prema partneru i imajte više obzira za njegova osjećanja.

ŠKORPIJA

Vi ste znak koji će vezu podići na viši nivo u sljedećoj godini. Mnogi pripadnici vašeg znaka će se odlučiti za brak. Male poteškoće u partnerstvu moguće su u junu i septembru, ali će drugi dijelovi godine biti uglavnom stabilni, prenosi Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh