Svaštara

NAJPOZNATIJI ASTROLOG SVIH VREMENA EUGENIA DAVITASHVILI: Ova 3 horoskopska znaka su stvarno posebna!

Eugenia Davitashvili je bila najpopularnija vidovnjakinja svih vremena. U SSSR-u su je zvali fenomenom. Često se bavila i iscjeljenjem pa je stoga liječila poznate ljude.

Horoskop - Freshpress.info

Ono što o Eugeniji najviše pamte je njena tvrdnja da su samo tri horoskopska znaka stvarno posebna, te da taj znak imaju ljudi koji mogu da osvoje cijeli svijet.

Evo o kojim horoskopskim znacima je riječ:

Ovan

Život Ovna je poput rolokoster, a sve zbog njihovog posebnog karaktera. Predstavnici ovog horoskopskog znaka, kako je ona vjerovala, stalno žele sve odjednom. Ali zaboravljaju da život nije bajka i da nisu u zemlji čuda. Međutim, kombinacija više različitih okolnosti može dati slične rezultate. S druge strane, spremnost Ovna na bilo kakav ishod i žrtvu je ogromna garancija uspjeha. Ovaj horoskopski znak je otvoren i iskren, njegovi predstavnici su puni zanimljivih trikova i spremni su da pokušaju da ih primjene – uvijek je interesanstno.

Lav

Lav je grabežljivac, to jest onaj koji nije smao spreman da uništi sve na svom putu, već i onaj koji zan da čeka. Ako ste dobro upoznati sa čak jednim Lavom, vjerovatno već znate koliko vješto mogu da čekaju i koliko mogu biti teške njihove strateške igre. Eugenia je primijetila da je njihova sposobnost čekanja ponekad jednostavno nevjerovatna – to mogu biti godine dosljednog i jasnog očekivanja trenutka kada morate da napravite oštar priliv energije, niz aktivnosti i na kraju dobijete zasluženu nagradu.

Istovremeno, Lavovi ne mogu odustati ako nisu uspjeli. Oni će smisliti novi plan i krenuti dalje. Sposobnost ovog znaka da preuzme kontrolu nad sobom jednostavno je nevjerovatan.

Ribe

Eugenia je vjerovala da je ovaj horoskopski znak svakako podcijenjivan, ali uzalud. U početku tihe Ribe, brzo sve savladaju u novom timu, ne vole sporove i nesmetano kreću ka svom cilju.

Uprkos činjenici da Ribe izgledaju zatvoreno, u njihovoj se glavi zapravo događa aktivan misaoni proces. Sve dok se pitate zašto su tako čudne i udaljene, Ribe brzo istražuju cijelu situaciju i preuzimaju kontrolu nad apsolutno svim. Uvijek su jedan korak ispred. Oni znaju kako da djeluju krajnje pasivno u periodu kada se drugi svađaju. Oni znaju da zarade novac na način kome nika ne bi palo na pamet – to je vještina koju Ribe efikasno koriste, prenosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh