Svaštara

Ovan, Rak i Jarac u novembru 2021. imat će velikih novčanih problema i razboljeće se od briga

Putovanja, mjere predostrožnosti i finansijski problemi teme su koje će obilježiti novembar 2021. godine.

Štednja - Savjetnica.com

Za tri horoskopska znaka predstojeći period biće posebno nepovoljan kada su finansije u pitanju, ali moraju zadržati hladnu glavu i podsjećati sebe da će sve nedaće proći, kolikogod situacija izgledala bezizlazno.

Ovan
Novembar će za Ovnove započeti povoljno, ali sredina mjeseca donijet će im velike novčane probleme. Finansijske probleme pratit će i zdravstveni.

Trošite novac mudro i sa najvećom pažnjom i ne gubite vrijeme na beskorisne stvari.

Kraj mjeseca donosi olakšanje. Napredovat ćete na radnom mjestu i ljudi će rado sarađivati sa vama. Ako budete imali dovoljno povjerenja u sebe finansijske probleme iz novembra uspjet ćete da prebrodite već u decembru.

Rak
Rođeni u znaku Raka će morati da se nose sa nekoliko prepreka u svojim rutinskim aktivnostima. Ovo će biti izuzetno naporan mjesec za njih, a finansijski gubici dramatični.

Ipak, uspjet će da održe zdrave porodične odnose i upravo će im harmonija sa partnerom omogućiti da prebrode krizan finansijski period.

Uz pravu podršku lakše će ‘preživjeti’ bolne troškove.

Jarac
Roženi u znaku Jarca će se suočiti s problemima u vezi s plaćanjem i drugim finansijskim pitanjima. Njihovi napori da povećaju prihode takođe će biti uzaludni.

Na poslu će ostvarivati prosečne rezultate, iako će davati sve od sebe. Moguće je putovanje, koje će dodatno zakomplikovati finansijsku situaciju.

Veći dio novembra jarčevi će biti tužni i zabrinuti, bez obzira na bezrezervnu podršku koju će dobijati od partnera, prenosi Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh