Svaštara

Ljubavni horoskop za jesen: Dva znaka čekaju nove ljubavi, a jedan pomirenje s bivšim

Ova tri horoskopska znaka čeka uzbudljiva jesen, jer će ostvariti čvrste, emotivne odnose.

Ljubav - Kodex.me

Ovan
Očekujte da ćete se pomiriti sa svojim bivšim tokom ove sezone emocionalne povezanosti. Možda će vas odvesti u novo emocionalno područje i neformalnu, ali čvrstu vezu koja ovaj put može potrajati. Sve dok ste oboje na istoj stranici i iskreni u svojim osjećanjima, prijateljstvo može prerasti u dugotrajnu i čarobnu vezu, piše luftika.rs. Dajte mu još jednu priliku da ispravi stvari. Druga šansa često se koristi na najljepši način.

Rak
Vaše srce je uvek otvoreno za emocije i ljubavne odnose, zbog čega ste poznati kao ljubazni i vrlo nježni prema onima do kojih vam je stalo. Neka vam nova ljubav odgovara u jesen i zimu kao savršen par rukavica. Ljubav će vam se vratiti. Ako želite više izražavanja emocija, nemojte oklijevati i reći da vam je potrebno više nježnosti i zagrljaja. Šanse da će razumjeti vaše potrebe i da će vaša veza savršeno uspjeti vrlo su velike.

Lav
Vaš ljubavni život u tom razdoblju postaje vrlo intenzivan. Ako postoji neko ko može umanjiti energiju tako ispunjene veze, to ste samo vi. Potrudite se da se vaš partner osjeća kao najvažnija osoba na svijetu. Ako im date malo dodatne pažnje, počet će da shvataju da pokušavate da se snađete i dokažete se i u ljubavi i u zajedničkom životu. Slijedi nagrada u obliku predivnih, emocionalno ispunjenih dana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh