Svaštara

Najljepše plave nijanse kose za ovu jesen

Ako razmišljate o promjeni boje kose ove jeseni ove nijanse plave su in – tvrde poznati hair stilisti.

Žena - Instagram

Blond nijanse nisu rezervisane samo za ljeto. Neke poznate dame, uvjeriće vas u to. Nekoliko njih napravilo je ovu promjenu.

Jedna od njih je influenserka Khloe Kardashian koja se vratila plavoj boji i to u varijanti pepeljasto plava + platinasti pramenovi. prneose “Nezavisne“.

Preferirate li prodne plave nijanse dopašće vam se i ostale “in” opcije koje predlažu svjetski stilisti. Njih izdvajamo kao najljepše.

Nijanse koje su bile popularne sedamdesetih ponovo su se vratile u modu, a posebno se izdvajaju zlatni tonovi – boja meda. Ova boja najbolje će pristajati frizirama s “težim”, tj. slojevitim šiškama i opuštenom boho teksturom koja je obilježila taj period.

Još jedan trend/boja koja se vraća na velika vrata je “Pamela Anderson plava”, plava boja s bisernim pramenovima. Povratak u devedesete. To je i savršena kombinacija toplih i hladnih tonova. Za nju stilisti kažu da je odlična kombijacija, istovremeno sexy i slatka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh