Svaštara

Ova 3 znaka Zodijaka tokom punog Mjeseca 20. oktobra ostvarit će svoje najluđe želje, biće neustrašivi i puni samopouzdanja

Izgleda da je točak Zodijaka pun samopouzdanja tokom oktobarskog punog, krvavog Mjeseca, koji krasi naše nebo 20. oktobra u smjelom znaku Ovna.

Žena s kapom - Wallhaven.cc

Prosto se može osjećati kao da se stvari hlade u kosmosu sa ogromne četiri planete koje idu direktno pred kraj sezone Vage, ali biće nam vrelo na dodir sa Mjesecom koji prelazi u vatreni znak Ovna. Ova odvažna energija potiskuje znake Zodijaka iz njihovih zona udobnosti u način razmišljanja zbog kog su spremni da preuzimaju rizik.

A ako ste jedan od tih horoskopskih znakova, pun Mjesec kojim se završava oktobar 2021. će na vas posebno uticati, osjećat ćete se dodatno neustrašivo.

Pun Mjesec označava kraj mejsečevog ciklusa. Slično, u duhovnom smislu, ova faza predstavlja završetak i vreme kada su emocije na vrhuncu. Ovaj pun Mjesec kruži u glasnom i ponosnom Ovnu, a ovaj znak se ne plaši da rizikuje kada je u pitanju ono što želi. Tokom ovog lunarnog perioda možete očekivati da ćete biti nadahnuti da govorite svoju, ličnu istinu, pa isprobajte uzbudljive stvari (padobranstvo, bandži ili neku novu neisprobanu, uzbudljivu stvar, nebitno), i čvrsto ostanite u svom novootkrivenom samopouzdanju.

Za nekoliko srećnih znakova Zodijaka, ovaj lunarni pritisak će biti uzbudljiv i inspirativan.

Blizanci
Stvari u vašem društvenom životu izgledaju obećavajuće, Blizanci, što je super, s obzirom na to da vam prijateljstva mnogo znače. „Blizanci će moći da slušaju probleme svojih prijatelja, a da se previše ne upuste u dramu, a takođe mogu da pruže i neke korisne savjete ako im neko zatraži. U stvari, postoji potencijal za Blizance da pronađu snagu kreativne inspiracije jednostavno gledajući nezgode koje drugi trpe tokom ovog punog meseca “, kaže čuveni astrolog Markuardt.

Sve dok nastavite da se igrate posrednika i budete prijatelj koji je svima potreban, kroz ovaj pun Mjesec ćete glatko ploviti. Kroz emocije ćete plivati kao Olimpijac. Zlatna medalja, Blizanci.

Strijelac
Srećom, Strijelče, vi ste na pragu kreativnog obilja tokom ovog lunarnog perioda. Ova energija je sva u potrazi za blaženstvom i pronalaženju onoga što vam donosi zadovoljstvo. „S obzirom na to da se Ovan i Strijelac lijepo igraju zajedno, velika je vjerovatnoća da će Strijelac pronaći obnovljeni osjećaj kreativnosti, strasti, a možda čak i novu romansu koja će se ostvariti“, kaže Markuardt.

Iskoristite ovu dodatnu snagu koja uliva samopouzdanje i povjerenje i provedite ovaj pun Mjesec baveći se nečim kreativnim. I ne zaboravite, i ljubav umije biti kreativna umjetnost.

Vodolija
Pun mjesec u Ovnu vas inspiriše da govorite svoju istinu, Vodolije, posebno sada kada je Merkur, planeta komunikacije, u direktnom hodu. Prirodno ste stimulisani intelektom i lukavim idejama i lakše ćete izraziti svoju nekonvencionalnost tokom ovog lunarnog perioda. „Vodolije mogu doživjeti neophodne promjene u načinu razmišljanja tokom punog Meseca, što ih čini efikasnijim u komunikaciji. Mogućnosti putovanja bi se takođe mogle pojaviti, nudeći olakšanje od pojačane mentalne aktivnosti “, kaže Markuardt.

Iskoristite ovaj pun Mjesec da sprovedete svoje divlje i neobične ideje u delo i možda isplanirate svoje sljedeće putovanje. Naravno, ne sami, piše Luftika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh