Svaštara

Ovan, Vaga i Jarac 20. oktobra pucat će po šavovima od napetosti i eksplozije negativne energije

Našli smo se u poslednjim danima sezone Vage, a ako ste primijetili veliku pasivnu agresivnost u vazduhu (hvala Marsu u Vagi), možda ćete doživjeti šokantan razvoj događaja tokom oktobarskog punog mjeseca.

Horoskop - Astrolook.com

To je zato što će 20. oktobra vibracije postati jako čudne dok se Mjesec pomjera u hrabri znak Ovna. Ova nebeska energija gura znakove zodijaka da kanališu svoju unutrašnju hrabrosti i suoče se sa najvećim strahovima u životu. Uplašeni? Trebalo bi da budete – pogotovo ako ste jedan od horoskopskih znakova koji su najviše pogođeni punim mjesecom u oktobru 2021. godine.

Ovaj mjesec označava kada emocije rastu – tada se ističu naše najintimnije misli i osjećanja. Ovaj mjesečev ciklus se sastaje u uvijek neustrašivom znaku Ovna i možemo očekivati smeo pomak: Ovi hrabri vatreni znakovi idu unaprijed i sve se odnosi na akciju, pa smo u velikoj pometnji kada je u pitanju zahtjevanje onoga što želimo i preuzimanje rizika za te zahteve. Nekolicini nesrećnika, međutim, ova promjena perspektive će se činiti gotovo prijetećom.

Pun mjesec u Ovnu će vjerovatno dovesti međuljudske odnose do tačke ključanja. Ovan, kojeg predstavlja Mars, vladar je ovog punog mjeseca, ali Mars je trenutno u Vagi – znaku u kome ne voli da se nalazi, zato što, dok je Mars sav u agresiji, Vage se bore da održe mir.

Da li ćete osjetiti izuzetnu napetost tokom ovog lunacije? Ako ste jedan od horoskopskih znakova koji je najviše pogođen punim krvavim mjesecom u oktobru 2021. godine, možda biste željeli da se vežete, jer će ovo biti jaaako truckava i neudobna vožnja.

Ovan
Pripremite se, Ovnovi, jer vas pun mjesec pogađa na silovit način kada je u pitanju vaša samosvijest. Borite se sa mlakošću energije Vage, koja želi da uspori i pravi kompromise, a možda ćete se osjećati frustrirano jer ste bržeg tempa. Ovan ceni nezavisnost, ali slobodna volja bi se mogla osjećati blokiranom od strane spoljnih sila za to vrijeme. S obzirom na to da se Mars bori da se čuje i vidi, Ovan bi trebao posvetiti dodatnu pažnju unutrašnjim sukobima koji počinju da se intenziviraju. Možda ćete želeti da ostanete u zatvorenom prostoru i svjesno proradite svoje frustracije.

Vaga
Vage, idete glavom uz glavu sa sestrinskim znakom, Ovnovom, i bićete primorani da prepoznate neke svoje borbe koje se odnose na vaša partnerstva. Vaga će morati konačno da otkrije međuljudske sukobe. Na primjer, kao diplomata zodijaka, Vaga ne voli da ‘ljulja brod’, ali pun mjesec će naglasiti činjenicu da Vage mogu da naprave previše kompromisa do tačke u kojoj ostaju u nesrećnim i neuravnoteženim situacijama daleko duže nego što bi trebalo. Tokom punog mjeseca fokusirajte se na sebe. Uzmite ovu lunaciju da razmislite o svojim potrebama i odlučite da li su kompromisi koje činite da biste usrećili druge zaista vrijedni toga.

Jarac
Stvari u vašem kućnom životu izgledaju jako nezgodno, Jarče. Posao vam je zaista važan i tokom sezone Vage ulagali ste iskrene napore da održite harmoniju, ali vam je teško da to učinite. Pun mjesec u Ovnu mogli bi osjećati kao bitku u kojoj ne možete pobjediti, a Jarci se osjećaju zaglavljeni između njihovog javnog i privatnog života. U redu je odvojiti lični dan samo za sebe i prepustiti se kvalitetnom vremenu. Iskoristite ovu lunaciju kao izgovor za sređivanje doma i uživajte u komadićima blaženstva u svom svetilištu, prenosi luftika..


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh