Svaštara

NAJTAČNIJI SEDMIČNI HOROSKOP 18. DO 25. OKTOBRA! Merkur kreće NAPRIJED – sve se pomjera sa MRTVE TAČKE! Strelčevima USJPEH na poslu, a Blizanci i Djevice izlaze iz KRIZE

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji…

Par - Infpult.info

OVAN
Posao – Merkur konačno kreće napred 19. oktobra, pa ćete uspeti da se sastavite na poslu. Konačno ćete krenuti napred, a pregovori o nekom projektu mogu da zažive. Finansije će biti stabilne, a moguća je zarada posredstvom inostranstava.

Ljubav – Mnogo toga vam se dešava na emotivnom planu. Privlače vas osobe koje su avanturističkog duha. Ako ste u braku, lako možete da budete na klackalici između dve osobe. Pazite sa kim flertujete.

Zdravlje – Osjetljivo.

BIK
Posao – Iako radite pod stresom na poslu, ova nedelja donosi pomak. Konačno će se stvari okrenuti u vašu korist. Morate da promenite neke radne navike kako biste krenuli napred. Imaćete saradnju sa Vagama i Strelčevima.

Ljubav – Nikako da pronađete balans u odnosu sa partnerom. Ovo je izazovan period u kojem isplivavaju mnogi problemi. Nemojte da krivite voljenu osobu za situaciju na poslu.

Zdravlje – Bolje.

BLIZANCI
Posao – Kako Merkur kreće napred, sve će opet delovati lako i bezbrižno! Na poslu ćete imati situacije u kojima se često ubeđujete da ste u pravu i to će da potraje i ovu semdicu. Probajte da popustite na nekim stvarima i sve će biti lakše.

Ljubav – Imate priliku da popravite odnos sa voljenom osobom. Izađite na mesto javnog tipa i osvežite vaš ljubavni život. Bilo kakva zabavna promena bi vam prijala. Ako ste slobodni, sada je idealan period za novo poznanstvo!

Zdravlje – Bolje.

RAK
Posao – Venera u Strelcu donosi vam olakšanje na radnom mestu. Biće vam prijatnije da radite, a retrogradni Merkur kreće napred, pa će pregovori krenuti da se pomeraju napred. Razmišljate o samostalnom biznisu, ali je najbolje da sačekate novembar.

Ljubav – Saturn nije više retrogradan, pa završavate ciklus prošlosti koji vas je vraćao unazad. Sve što ste trebali da rešite sa nekim iz prošlosti je završeno, pa sada konačno krećete napred. Venera vam donosi flert na radnom mestu.

Zdravlje – Višak kilograma vas muči.

LAV
Posao – Sunce ulazi u Škorpiju, pa očekujte pad energije i mrzovolju. Imaćete potrebu da se povučete i osamite u odnosu na svakoga. Iako komunicirate sda velikim brojem ljudi, sve vas to umara. Finansijska situacija se konačno prepravlja.

Ljubav – Iako prolazite kroz krizu, neko do koga vam je stalo će se truditi da poboljšate komunikaciju. Pristanite na razgovor i nemojte da budete isključivi. Ukoliko ste slobodni, imaćete poznanstvo sa Strelcem.

Zdravlje – Problemi sa stomakom.

DEVICA
Posao – Merkur je krenuo napred, što vama olakšava finansijsku i poslovnu situaciju. Konačno ćete moći da realizujete planove od prethodne dve nedelje, a završavanje papirologije će ići lakše. Slede vam novi pregovori, koji neće ići tako lako.

Ljubav – Priželjkujete više avanture u ljubavi. To može da se dogodi ali sa nekim ko je potpuno drugačiji nego vi. Ukoliko ste u braku, konačno će doći do sporazuma o finansijama.

Zdravlje – Bolje.

VAGA
Posao – Venera u Strelcu konačno vam donosi lepe vesti, pa možemo da kažemo da ulazite u stabilniji period. Izlazite iz perioda kada je sve delovalo neizvesno, a stiže i manji novac.

Ljubav – Mars vas stavlja na test i uskoro ćete izaći iz perioda kada je sve delovalo neizvesno. Iskoristite uticaj Venere u Strelcu da poboljšate komunikaju sa osobama koje volite. Ovo je nedelja flerta preko poruka.

Zdravlje – Bolje.

ŠKORPIJA
Posao – Sunce u vašem znaku donosi vam novu pokretačku energiju, tako da ćete imati nove ambicije na poslu. Na vama ćete biti da organizujete važan projekat. Odličan je period za dodatnu zaradu. Iako i dalje nemate poverenja u osobe sa kojima sarađujete, ubrzo će sve biti jasnije.

Ljubav – Sledi vam novo poznanstvo sa osobom vatrenog znaka.To je neko ko je avanturista, ali je uspešan u svom poslu. Budite otvoreniji prema osobama koje vam se dopadaju.

Zdravlje – Bolje.

STRELAC
Posao – Situacija na poslu se odvija u vašu korist. Napredujete i dešavaju vam se lepe stvari. Ovo je period u kojem ćete spojiti lepo i korisno, a imate mogućnost da uz pomoć ličnog šarma ostvarite sve što želite.

Ljubav – Merkur kreće napred 19. oktobra, što znači da se situacija u ljubavi popravlja. Imaćete više prilika za flert, a zbog Venere u vašem znaku ćete biti prosto neodoljivi! Ovo je prilika za zaljubljivanje! Dobra nedelja za početak nove romanse i poznanstvo!

Zdravlje – Odlično.

JARAC
Posao – Merkur kreće napred, pa tako i vaša situacija na poslu. Konačno ćete uspeti da realizujete zaostale pregovore. Sve je bilo na čekanju, a sada će konačno mnogi planovi da ugledaju svetlnost dana.

Ljubav – Imate tajnu ljubav! Nerado govorite o emocijama, već samo o poslu, ali će neko uspeti da vam pomrsi konce. Prijaju vam Strelčevi. Moguće je da maštate o nekome ko nije slobodan.

Zdravlje – Slabije.

VODOLIJA
Posao – Nedelja koja je pred vama je i dalje nestabilna. Međutim, raskrstili ste sa proslošću, pa ste konačno krenuli da gledate ka budućnosti. Ono na šta treba da se oslonite su prijatelji jer će vam učiniti uslugu koja će vam značiti.

Ljubav – Partner će biti opterećen poslom i taj stres se nagomilava već neko vreme. U ovom periodu je najvažnija prijateljska podrška. Ukoliko ste slobodni, sa jednim Strelcem možete da ostvarite romansu.

Zdravlje – Osetljivo.

RIBE
Posao – I dalje se bavite finansijskim kalkulacijama, samo što će poslovno partnerstvo na kojem radite nedeljama konačno krenuti napred. Naredne nedelje otvoriće vam se mogućnost za putovanje, pa nije loše da razmislite o tome. Na poslu imate velike ambicije, ali vam je žao što posao nije kreativniji.

Ljubav – Retrogradni Merkur vam je doneo probleme, a sada se taj ciklus završava. Ostavite prošlost iza sebe i okrenite se novim poznanstvima. Iako ste pomislili da je povratak na staru ljuabv dobra ideja, sad uviđate da to nije tako.

Zdravlje – Bolje.

Informer


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh