Svaštara

Djevica, Vaga i Škorpija pamtit će zauvijek 2022. godinu, sreća i uspjeh čekaju ih na svakom koraku

Na početku svake nove godine zamislimo želju, trudimo se da razmišljamo pozitivno i nadamo se da će bam budućnost biti bezbrižnija i uspješnija.

Horoskop - Chillizet.pl

Svi u ponoć imamo svoju listu želja, jedni malo skromnijih, a drugi nešto većih, ali ono što je najvažnije je vjerovati i nadati se.

Djevica, Vaga i Škorpija moći će da daju mašti na volju kada je spisak želja za 2022. godinu u pitanju.

jDevica
2022. godina za Djevice će biti barem duplo uspješnija od tekuće, a njihova marljivost, ambicioznost i analitičnost posebno će doći do izražaja.

Na profesionalnom planu uspješno će realizovati sve svoje ideje, a planovi koji su godinama stojali u mjestu konačno će se ostvariti.

Ipak, to ne znači da će im čitava godina biti obilježena radom, već naprotiv, veći dio vremena provešće u zabavi sa prijateljima, izlascima, flertu i nekim novim ljubavima.

Ljubavna veza koju Djevica započne u narednoj godini može imati svijetlu budućnost i dug ‘rok trajanja’.

Vaga
Da je sreća na njihovoj strani, vage će osjetiti od samog starta 2022. godine. Karijera će im procvjetati, a brojne ambicije sa lakoćom će ostvariti.

Vage čeka uspjeh na svim životnim poljima, a dobre prilike i nove mogućnosti čekaju ih iza svakog ugla. Ako ih pametno iskoriste, finansijski napredak biće ogroman.

I na polju romanse biće puno strasti i ljubavnih iskrica, a pojedini pripadnici ovog znaka vratit će se bivšim partnerima.

Škorpija
Horoskop za 2022. godinu Škorpijama predviđa mnoštvo novih poznanstava i dragocjenih iskustava. Nova prijateljstva Škorpije čekaju na svakom koraku, ali i poslovna poznanstva koja će im donijeti uspjeh i napredak u poslu.

Škorpija će biti uspješne u brojnim oblastima, ali najviše bi trebalo da se raduju poslovnom unaprijeđenju koje je vrlo izgledno.

Ljubavni život zauzetih Škorpija obilježiće mir i ravnoteža, a slobodne Škorpije mogu da očekuju izuzetno zanimljiv i turbulentan period. Ipak, ne treba da brinu, epilog će biti bajkovit.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh